Proiecte DIY

Ghiocei tricotati, proiect DIY

Îmi plac tare mult ghioceii! Sunt vestitorii primăverii 🙂 Când am găsit acest tutorial: knitted snowdrop mi-am zis că trebuie neaparat să încerc să fac şi eu ghiocei tricotati. Am căutat ața și andrelele și m-am pus pe tricotat.

ghiocei tricotatiSă ştiţi că nu sunt greu de realizat. Pentru mine a fost nou faptul că se tricotează circular pe un număr mic de ochiuri (5 ochiuri). A fost puțin mai greu la început până când am prins ritmul.

Ghiocei tricotati – proiectul meu DIY

Paşii urmaţi:

  • am tricotat tulpina – am lucrat 5 ochiuri circular până am ajuns la lungimea dorită

ghiocei tricotati

  • am tricotat frunzuliţa – în continuarea tulpinii am tricotat normal (faţă – spate) şi am scăzut succesiv până am obţinut forma dorită (asemănătoare cu o frunză de ghiocel)

ghiocei tricotati

  • am tricotat floarea – spre deosebire de tutorial eu nu am tricotat circular şi am lucrat doar 3 petale (eu ştiu că ghiocelul are doar 3 petale)

ghiocei tricotati

  • am asamblat ghiocelul

ghiocei tricotati

Rezultatul: un ghiocel drăgălaş care sper să aducă primăvara cât mai curând!ghiocei tricotati

Spor la tricotat!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.