Cărți pentru copii

Distrează-te împreună cu prințesele, editura Corint Junior

Cartea Distrează-te împreună cu prințesele, editura Corint Junior conține 80 de pagini de activități amuzante şi se adresează fetiţelor cu vârsta mai mare de 6 ani.distreaza-te impreuna cu printesele

Distrează-te împreună cu prințesele

Pe parcursul cărţii fetiţele vor pleca într-o aventură (un week-end la castelul prinţului Vlad) alături de profesoara Celia şi cele 3 prietene Dolly (7 ani), Sarah (6 ani) şi Matilda (6 ani şi jumătate) şi vor afla prin intermediul jocului cum să devii o prinţesă adevărată care merge la bal, face calcule şi exerciţii de scriere, de citire şi de comunicare. Întreaga călătorie va fi una amuzantă şi plină de peripeţii.

Iată doar câteva activităţi din această carte:

Fă exerciţii ca să reuşeşti să scrii prenumele viitoarelor prinţese şi pe cele ale băieţilor pe care ele îi vor întâlni. Nu uita că prenumele începe cu literă mare! (pag.4)distreaza-te impreuna cu printeseleCâte accesorii se află pe prima masă?

Câte inele sunt în total?

Calculează! (pag.14)distreaza-te impreuna cu printeseleCele 8 eleve ale Celiei se întâlnesc cu 7 eleve de la o altă şcoală. Câte eleve merg în total la castelul lui Vlad?

Matilda poate face 24 de fotografii. În timpul călătoriei până aici, a făcut 8. Câte mai poate face?

Prinţul Vlad are cu 5 ani mai mult decât Dolly, care are 7 ani. Câti ani are Vlad?

Oh, nu! Grivei a dispărut! Iar Matilda nu poate pleca fără el! Uneşte săgeţile dintre copaci, rezolvă adunările şi scăderile, ca să-l găseşti cât mai repede pe Grivei! (pag.40)

Matilda face fotografii frumoase. Uneşte fiecare fotografie de descrierea ei! (pag.41)distreaza-te impreuna cu printeseleColorează-l pe prinţul Vlad, conform indicaţiilor de mai jos: 2×2=verde, 3×2=albastru, 4×2=galben, 5×2=maro, 6×2=roşu (pag.44)

John este bucuros să le cunoască pe Matilda, Sarah şi Dollz. El se prezintă în limba engleză. Prezintă-te şi tu în engleză, la fel cu a făcut-o John. (pag.45)distreaza-te impreuna cu printesele

  Varianta pentru băieţi: Distrează-te împreună cu dragonii! 80 de pagini de activităţi amuzante.

Spor la activităţi amuzante şi distractive!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.