Activități pentru copii

Dinozaur care eclozează din ou!

Zilele trecute am privit un dinozaur care eclozează din ou! Nu mă credeţi?

Întâmplător am găsit într-un magazin un ou de dinozaur – Growing hatching egg. Cum Laura este pasionată de dinozauri, i l-am cumpărat (a fost foarte ieftin, doar 2.99 RON) şi i-am făcut o surpriză frumoasă.

ou de dinozaur, jucarie pentru copiiAm pus oul într-un borcan cu apă:

ou de dinozaur, jucarie pentru copiiDupă aprox. 12 ore coaja oul a început să se crape, iar după aprox. 24 ore puiuţul de dinozaur începe să eclozeze din ou:

dinozaur care eclozeaza din ouDupă aprox. 36 ore puiuţul de dinozaur a ieşit complet din ou:

dinozaur care eclozeaza din ouDacă mai este lăsat în apă pentru câteva ore, puiuţul de dinozaur va mai creşte câţiva cm:

dinozaur care eclozeaza din ouNu pot să descriu în cuvinte curiozitatea, surpriza şi bucuria pe care i-a produs-o acest ou de dinozaur. O dovadă în plus că de multe ori astfel de jucărioare ieftine sunt mult mai apreciate de către copiii!

Voi aţi avut un ou de acest fel?

Ce alte jucării (cumpărate cu bani mărunţi) au fost apreciate de copiii voştri? Orice idee este binevenită!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.