Activități pentru copii

Decorațiuni de primăvară pentru lustra din camera copilului

Săptămâna trecută a fost vacanță, iar L. fiind puțin răcită a stat mai mult prin casă. Într-una din zile a făcut un inventar al cărților din bibliotecă și și-a ales câteva: de citit a ales cartea Aventurile lui Habarnam și ale prietenilor săi iar dintre cărțile de activități a ales-o pe aceasta: Cadouri si jucarii pentru voi, iubiti copii din colecția Micul artist plastic apărută la editura Litera mică.

Decorațiuni de primăvară pentru lustra din camera copilului

Din cartea de activități Cadouri si jucarii pentru voi, iubiti copii a confecționat: un papagal, un măr pe care se odihnește o buburuză, un cocoș și un fluturaș așezat pe o floare.

decoratiuni de primavara

Pentru a realiza aceste figurile L. a folosit o foarfecă și un lipici solid. Instrucțiunile din carte sunt simple și foarte clare, astfel că și a reușit să confecționeze singură aceste figurine.

Și pentru că au ieșit atât de frumos, iar noi am început deja să decorăm camera pentru primăvară, ne-am decis să le atașăm șnur și să le folosim ca și decorațiuni de primăvară pentru lustra din camera ei.

decoratiuni de primavara pentru lustra

În articolul de aici puteți vedea ce alte decorațiuni de primăvară am folosit pentru camera ei: Decoratiuni de primavara – camera copilului.

Să aveți o primăvară frumoasă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.