Activități pentru copii

Decoratiuni de iarna – camera copilului

Dau startul activităților de iarnă și Craciun cu acest articol în care vă prezint câteva idei simple pe care le puteți folosi pentru a decora camera copilului pentru iarnă / Crăciun.decoratiuni de iarna in camera copilului

Decoratiuni de iarna – camera copilului

Am profitat de zilele libere pe care le-am avut și am decorat împreună cu L. camera ei.

Pentru a realiza fulgi, ghirlande și îngerași am folosit cartea Big book of Christmas Decorations to cut, fold & stick apărută la editura Usborne. Cartea conține 200 de foi detașabile, care nu trebuie decât pliate, decupate și lipite pentru a realiza diverse decorațiuni: ghirlande, fulgi de hârtie, inimioare din hârtie, îngerași din hârtie. Instrucțiunile de la începutul și sfârșitul cărții sunt foarte clare și ușor de urmărit, astfel oricine va putea realiza decorațiunile din acestă carte. Noi avem cartea de la Adina – Micul cititor.

Iată decorațiunile realizate de L. (cu puțin ajutor din partea mea) folosind foile din această carte – ghirlande, fulgi din hârtie, îngerași:

fulgi de hartie, ghirlande si ingerasi

Acest fulg de zăpadă l-am realizat eu folosind foile imprimate și urmând instrucțiunile clare de la începutul acestei cărți:fulg de nea din hartieO parte din ghirlande le-am folosit pentru a decora polițele din cameră. Tot aici am lipit și fulgul de zăpadă realizat de mine.ghirlande si fulg de nea din hartieCu fulgii din hârtie am decorat geamurile din cameră:geam decorat cu fulgi din hartieÎngerașii i-am înșirat pe polița patului:ingerasi din hartieDin hârtie cartonată albastră am decupat câteva cerculețe pe care am trasat și cusut fulgi de zăpadă:fulg de zapada cusut pe cartonCu acești fulgi am decorat o altă poliță din cameră:polita decorata cu fulgi de zapadaAm realizat și câteva suporturi de creioane din cutii de conservă pe care le-am înfășurat în ață colorată și le-am decorat cu pom-pom și cartonașe cusute:

suporturi creioareDin hârtie cartonată albă am decupat un cerculeț pe care am trasat și cusut un brăduleț. Am împodobit brădulețul cu pom-pom-uri colorate. Cu acest cartonaș am accesorizat un suport de creioare realizat dintr-o cutie de conservă înfășurată cu ață roșie.suport de creioane decorat cu bradutTot din hârtie cartonată albă am decupat un pătrat (de data aceasta am folosit o foarfecă cu tăiere zimțată) pe care am trasat și cusut un fulg de zăpadă. Cu acest cartonaș am accesorizat un suport de creioare realizat dintr-o cutie de conservă înfășurată cu ață albastră.suport de creioane decorat cu fulg de zapadaAceste decoratiuni de iarna le-am folosit pentru a accesoriza camera fetiței mele!

Voi cum decorați camera copilului în această perioadă a anului?

Folosiți decorațiuni cumpărate sau vă place să realizați împreună cu copiii aceste decorațiuni?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.