Activități pentru copii

Colier pentru bunica – cadou de Florii

Laura a confecționat pentru bunica un colier – cadou de Florii! Pentru aceasta a folosit paiete (deși, ele au fost cumpărate cu alt scop) și câteva mărgeluțe. Colierul l-a confecționat singură, iar bunica a fost super încântată de cadou!

Colier pentru bunica – cadou de Florii

colier pentru bunica

Laura a cumpărat din Pepco mai multe seturi de paiete (nu sunt scumpe, undeva în jur de 3 -4 lei) cu scopul de a-și accesoriza câteva tricouri. Dar, după ce a văzut ce treabă migăloasă presupune coaserea acestora, a renunțat și le-a folosit în alte proiecte: confecționarea unor decorațiuni de Paște și realizarea unui colier!

paiete

Pentru a înșira paietele și mărgelele pe firul de ață, Laura a folosit un ac subțire, ceea ce i-a ușurat munca.

A folosit și câteva mărgele cu litere (dintr-un set mai vechi), cu care a format cuvântul BUNI (așa îi spune ea bunicii)!

colier pentru bunica

Bunica a fost foarte încântată de acest cadou și îl poartă cu mare drag!

colier pentru bunica

La mulți ani, buni!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.