Activități pentru copii

Ciclul de viață al FLUTURELUI

Pentru a învăța despre ciclul de viață al FLUTURELUI ne-am confecționat această cărticică pornind de la resursele gratuite disponibile aici: Life Cycle of a Butterfly.

Ciclul de viață al FLUTURELUI

Ciclul de viata al FLUTURELUI (carticica)Denumirile din aceste resurse gratuite sunt în limba engleză: EGG – CATERPILLAR – CHRYSALIS – BUTTERFLY. Eu intenționez să folosesc această cărticică  în mai multe activități (de recunoaștere a literelor, de exersare a citirii, etc. ), așa că mi s-a părut util să notez și denumirea în limba română: OU – LARVĂ (OMIDĂ) – CRISALIDĂ – FLUTURECiclul de viata al FLUTURELUI, carticicaPrima fază din ciclul de evoluție al fluturelui: OULCiclul de viata al fluturelui, OULA doua fază din ciclul de evoluție al fluturelui: LARVACiclul de viata al fluturelui, LARVAA treia fază din ciclul de evoluție al fluturelui: CRISALIDACiclul de viata al fluturelui, CRISALIDAUltima fază din ciclul de evoluție al fluturelui: FLUTURELECiclul de viata al fluturelui, FLUTURESpor la învățat!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.