Școala

Cărți citite în vacanța de vară, clasa pregătitoare

Sunt ultimele zile din vacanţa de vară. A fost o vacanţă frumoasă, cu excursii, cu multă joacă şi printre ele şi puţină lectură. La sfârşitul clasei pregătitoare Laura a primit un caiet cu lecturi suplimentare. Pe unele le-a citit, pe altele doar le-a răsfoit (mai ales poveştile populare care conţineau multe cuvinte şi expresii populare greu de înţeles pentru un copil de 7 ani). Nu am insistat prea mult, am înţeles că vor lucra din acest caiet la orele de lectură din clasa I, deci le vom relua pe parcursul anului şcolar. În schimb, a citit cu mare drag câteva din cărţile pe care le are în biblioteca proprie.

Cărți citite în vacanța de vară, clasa pregătitoare

carti citite in vacanta de vara, clasa pregatitoare

  • Cărțile din colecția Învăț să citesc (nivelul 0) apărute la editura Gama. Din această colecţie L. a citit 3 cărţi: Căsuţa din oală, Şoricelul mofturos şi Bucle-Aurii. Despre acestă colecţie de cărţi am mai scris aici: Invat sa citesc! (nivelul 0) – editura Gama.

Învăț să citesc, editura Gama

  • Cărţile scrise de Paul Stewart şi Chris Riddell apărute la Editura Trei: Cadou de ziua ta, Dorinţa iepuraşului, Ce-ţi aduci aminte? şi Bulgăraş de primăvară. Aceste cărţi sunt despre prietenia dintre un iepuraş şi un arici. Pe lângă povestea frumoasă din fiecare carte mi-a plăcut faptul că textul este scris cu un font puţin mai mare (deci uşor de urmărit de către cititorii începători!). Ilustraţiile din carte sunt şi ele foarte frumoase. Vi le recomand din tot sufletul (le mai găsiţi pe stoc şi cu preţ redus aici: Cadou de ziua ta, Dorinţa iepuraşului, Ce-ţi aduci aminte? şi Bulgăraş de primăvară).

cartile cu Iepurasul si Ariciul, Editura Trei

  • Ultimele cărţi citite au fost: Promisiunea rămâne promisiune şi Povestea unui brotăcel apărute la editura Didactica Publishing House. Despre amble cărţi am mai scris pe blog, aici puteţi citi despre Promisiunea rămâne promisiune, iar aici puteţi citi despre Povestea unui brotăcel.

Promisiunea ramane promisiune, Povestea unui brotacel

Mi-ar face plăcere să-mi spuneţi şi voi ce cărţi au citit copiii voştri în vacanţă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.