Cărți pentru copii

Cărţi şi poveşti citite împreună cu L.- septembrie, octombrie 2013!

citim carti pentru copiiŞi în aceste două luni am continuat ritualul nostru de a citi  câte ceva în fiecare seară. Am descoperit cărţi foarte frumoase: pe unele le-am cumpărat, pe altele le-am împrumutat de la bibliotecă.
Dacă nu ştiţi ce cărţi să mai citiţi cu copiii voştri, vă recomand să răsfoiţi această colecţie de cărţi unde sigur veţi găsi inspiraţie!
Iată ce cărţi am citit noi în această perioadă:
  1. Descoperă savana cu Regele Leu, colecţia Descoperă cu Disney – am cumpărat-o împreună cu ziarul Libertatea (luni) cu doar 4.99 lei – merită!
  2. Dăruieşte-mi aripi, editura Nemira
  3. Cum iubeşte mami puiul?, editura Nemira
  4. Tom Degeţel, colecţia Basmele copilăriei, editura RAO
  5. Ghici cine vine în vizită!?, editura Nemira
  6. Rica Murdărica, editura Ion Creangă, Bucureşti, 1982 – o carte de pe vremea copilăriei noastre
  7. Inimă de sticlă – Povestea celor trei prinţese, autor Sally Gardner, editura Nemira
  8. Doctorul Aumădoare, autor Kornei Ciukovski, editura Ion Creangă, Bucureşti, 1978 – o carte foarte foarte frumoasă! Dacă o mai aveţi prin bibliotecă, să o citiţi neaparat copiilor! Dacă o găsiţi printr-un anticariat, nu ezitaţi să o cumpăraţi!
  9. Bucătăreasa zânelor. Povestea iepuroaicei Martha B. Rabbit, editura Flamingo – o carte SUPERBĂ! O să revin zilele următoare cu o recenzie a acestei cărţi pe care fetiţa mea o adoră!

Încet, încet o să scoatem cărţile cu şi despre Crăciun! Avem multe cărţi frumoase specifice acestei perioade a anului (Dorinţa de Crăciun a lui Buzunăraş, Craciunul cu Norocel, Scrisori catre Mos Craciun, editura Prut, Printesa si Zana – Un Craciun Stralucitor, Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare, Povesti de Craciun, editura Corint Junior, etc.), sper să am timp să vi le prezint şi vouă.

Lista cărţilor citite de noi în acest an:

Voi ce cărţi aţi citit în această perioadă?

Spor la citit!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.