Cărți pentru copii

Cartea mea cu păpuși elegante

Azi vreau să vă recomand o altă carte de activități potrivită pentru fetițe: Cartea mea cu păpuși elegante, editura Girasol.

Cartea mea cu păpuși elegante

Cartea mea cu păpuși elegante

Cartea mea cu păpuși elegante conține trei povești cu zâne fantastice, prințese drăguțe și balerine fermecătoare.

Prințese frumoase – o poveste drăguță despre prințesa Roza și buna ei prietenă prințesa Brândușa.

Cartea mea cu papusi eleganteZâne fantastice – o poveste despre două zâne Feriga și Trestia, care locuiesc în Poiana Curcubeului, unde se fac toate curcubeele. Treaba acestor două zâne este să coloreze curcubeele.

Cartea mea cu papusi eleganteBalerine încântătoare – o poveste despre Crina și Ambra, două balerine ale Școlii de Balet a domnișoarei Mimose.

Cartea mea cu papusi eleganteCartea mea cu păpuși elegante conține șase păpuși frumoase și peste 160 de piese vestimentare ce pot fi desprinse din paginile cărții.

Cartea mea cu papusi eleganteCartea mea cu papusi eleganteCartea mea cu papusi eleganteAici sunt păpușile accesorizate de fetița mea:

Cartea mea cu papusi eleganteEu am cumpărat această carte pentru fetița mea (4.5 ani) și pentru aniversarea unei fetițe de 5 ani. Ambele au fost foarte încântate de această carte, mai ales de păpușile din interiorul ei. Trebuie să vă spun că la început fetița mea a întâmpinat puține dificultăți în a desprinde și accesoriza păpușile, dar cu timpul s-a obișnuit. De asemenea, fiind din carton, unele piese vestimentare s-au rupt, dar au rămas destule, că doar sunt 160 de piese vestimentare în această carte 🙂 .

Concluzia: recomand această carte pentru fetițe, le vor ține ocupate o bună perioadă de timp!

Spor la citit! Spor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.