Cărți pentru copii

Căluțul din margaretă

Da, ați citit bine: Căluțul din margaretă! Este vorba despre o carte pentru copii apărută la editura „Cutiuța cu povești”, scrisă de Andreea Călinescu și ilustrată superb de Alexia Udriște.

Căluțul din margaretă

Căluțul din margaretă

Cartea are coperți cartonate, 32 de pagini în format landscape (paginile sunt realizate dintr-o hârtie cartonată de foarte bună calitate), textul este scris cu un font ușor de citit de către copii (fetița mea este clasa pregătitoare, acum începe să citească singură din cărți și a reușit să urmărescă textul cărții fără nicio problemă) iar ilustrațiile din carte sunt superbe (am stat minute în șir și am admirat fiecare ilustrație în parte).

Pe scurt, iată care este ideea cărții:

O vrăjitoare rea a distrus toate florile de pe Insula de Cristal, flori care erau căsuțe pentru căluții care locuiau pe această insulă. Într-o zi Selena, care își petrecea vacanțele de vară la bunici, a găsit un căluț pe una dintre margaretele din grădina bunicii.

Căluțul din margaretă

***

Căluțul (care are un nume foarte frumos Rază-de-lună) îi povestește fetiței despre situația de pe Insula de Cristal, iar fetița împreună cu bunica ei încearcă să-l ajute pe Rază-de-Lună să rezolve această problemă. (nu vreau să vă spun tot firul poveștii, ci vă invit să o citiți singuri… sigur o să vă placă!)

Căluțul din margaretă

***

Cartea conține și câteva pagini interactive, în care copiii trebuie să participe și ei pentru a ajuta la soluționarea problemei apărute pe Insula de Cristal.

Căluțul din margaretă

Este o carte foarte frumoasă, pe care v-o recomand din tot sufletul! Fetița mea o adoră, mai ales că ea iubește atât florile cât și căluții, iar în această carte este vorba atât despre căluți cât și despre flori.

Aici puteți vedea și o scută prezentare video a cărții:

Nu vreau să închei înainte de a vă invita să răsfoiți puțin site-ul noii edituri de cărți pentru copii „Cutiuța cu povești” și să vedeți ce alte cărți frumoase au mai apărut la această editură (cărțile pot fi personalizate cu numele și fotografia copilului dvs.)!

Spor la citit!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.