Cărți pentru copii

Cadouri si jucarii, pentru voi, iubiti copii

Cartea Cadouri si jucarii pentru voi, iubiti copii face parte din colecția Micul artist plastic apărută la editura Litera mică.

Colecția Micul artist plastic se adresează copiilor cu vârsta între 3 și 9 ani și are drept scop familiarizarea acestora cu artele vizuale, dezvoltarea capacității lor creatoare și formarea simţului estetic. Fiecare carte din această colecție cuprinde atât activități tematice prezentate sub formă de jocuri interactive, cât și recomandări metodice pentru părinți, educatori și pedagogi.

Cartea Cadouri si jucarii pentru voi, iubiți copii se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 9 ani (copii de grădiniță și școală primară).

Cadouri si jucarii, colectia Micul artist plasticPentru a realiza proiectele din această carte, copiii mai au nevoie de: foarfecă, lipici, creion, un ac mai gros (pentru găurit), o țesătură din bumbac și diverse fire subțiri și panglici colorate.

Cartea conține 11 activități:

1. Titirezul

2. Veverițaveverita3. Ursulețul

ursuletul4. Gentuța

5. Iepurașul

6. Papagalulpapagalul7. Mărul

8. Cocoșulcocosul9. Fluturașul așezat pe floare

10. Lampionul

11. Soricelul

Iată şi câteva jucării confecţionate de L.:

jucarii confectionate din hartieSpor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.