Activități pentru copii

BRIOSE – caietul nostru cu retete!

Vă prezint caietul nostru cu retete de BRIOŞE:

Briose - caiet cu reteteCartea (coperta și paginile interioare – goale) poate fi descărcată gratuit de aici: Mr Printable – Make your own alphabet activity book.

Pentru brioșe am descărcat gratuit materialul de aici: MollyMoo Build your own cupcakes.  L. a fost foarte încântată să decupeze, să lipească și să asambleze fiecare brioșă în parte. În funcție de „ingredientele” folosite, fiecare brioșă a primit un nume. Am ajutat-o eu să noteze în cărticică numele şi ingredientele fiecărei brioșe și sunt sigură că în timp ne vom aduce aminte cu plăcere de aceste momente frumoase petrecute împreună!

Brioşă de aniversare – este o brioşă cu lămâie, cremă de ananas şi o lumânare de aniversare:briosa cu lamaie si ananas Brioşă cu cremă de mure şi cireaşă confiată:briosa cu crema de mure Brioşa melc – este o brioşă cu căpşuni şi glazură de ciocolată + un melc din marţipan.

Brioşa cu lămâie are o glazură de zmeură şi o felie de lămâie confiată:briosa melc si briosa cu lamaie Brioşa panda – este o brioşă de ciocolată acoperită cu frişcă şi multe bomboane colorate!

Brioşa Laura – este o brioşă de căpşuni cu cremă de vanilie, bomboane colorate şi o păsărică mov!briosa panda si briosa Laura Brioşa pentru tata conţine multă ciocolată, cremă de caramel şi o inimioară de iubire!briosa pentru tata Brioşa mamei este făcută cu zmeură, are două creme (de mure şi de caramel) şi este decorată cu multe bomboane colorate!briosa mamei Brioşa Happy Birthday este făcută din ciocolată cu cremă de ciocolată şi frişcă de afine!briosa Happy BirthdaySpor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.