Activități pentru copii

Balon uriaș din SLIME – idei distractive pentru vacanța de vară!

La noi nebunia cu slime-ul a început în urmă cu vreo 2 ani! Dacă la început eu eram responsabilă cu prepararea slime-ului, acum Laura și-l pregătește singură. Îi place să experimenteze cât mai multe combinații, și de cele mai multe ori chiar îi reușesc! Ultimul experiment de acest gen a fost să realizeze un balon uriaș din slime.

Balon uriaș din SLIME

balon uriaș din slime

Pentru a realiza slime, Laura a folosit: lipici lichid, câteva picături de detergent de vase, câteva picături de șampon și glicerină boraxată. Nu pot să vă dau cantitățile exacte, pentru că a pus totul „după ochi”.

Dar, dacă sunteţi novice în ceea ce priveşte slime-ul, vă las aici link spre o reţetă sigură de slime: Cea mai simplă rețetă de slime! Cum să faci slime acasă? Este o reţetă de slime cu care noi nu am dat greş niciodată!

ingrediente pentru slime

După ce şi-a pregătit slime-ul şi a fost mulţumită de consistenţa acestuia (să fie elastic, să nu fie lipicios, etc) a început să formeze baloane din slime. Pentru aceasta a întins pe masă slime-ul, a ridicat o parte ca să intre aer sub slime și l-a lăsat rapid jos, ca să se formeze un balon uriaș din slime.

balon din slime balon din slime

Apoi, a trecut la următorul nivel: capturarea jucăriilor în baloane din slime! Treptat a ales jucării mai mari, astfel încât să fie nevoită să realizeze baloane și mai mari din slime! Super distracție!

balon din slimebalon din slimebalon din slime

Spor la joacă! Să aveți o vacanță frumoasă!

________

Alte idei distractive pentru vacanța de vară găsiți aici!

 

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.