Activități pentru copii

Aventurile păpușilor LOL pe tărâmul Lego Friends + CONCURS!!!

Nu știu ai voștri copii cum sunt, dar eu am impresia că Laura se joacă acum (are imediat 10 ani) mai mult decât atunci când era mai micuță. Îi place să inventeze tot felul de jocuri (aventurile păpușilor LOL sunt în top în această perioadă!) în care implică multe jucării: figurine LEGO, păpuși LOL, figurine Twozies, figurine din ouă Kinder, etc.

Sincer, eu mă bucur, pentru că astfel își dezvoltă imaginația și creativitatea. De multe ori rămân mască și mă gândesc de unde i-a putut veni ideea respectivă!

Aventurile păpușilor LOL pe tărâmul Lego Friends!

Fiind vreme urâtă afara, nu am putut ieși la joacă în parc, așa că după ce și-a terminat temele și-a dus păpușile LOL pe tărâmul Lego Friends pentru a se întâlni cu prietenele lor: Mia și Olivia.

Aventurile păpușilor LOL pe tărâmul Lego Friends!

În lumea păpușilor LOL este soare și frumos, așa că Neon Q.T. și surioara ei mai mică Lil Neon Q.T. se hotărăsc să le facă o vizită prietenelor de pe tărâmul Lego Friends.

papuși LOL

Pentru aventura lor au nevoi de o mașină, sau de ceva cu care să se deplaseze, așa că împrumută de la vecini lor – animăluțele Twozies – o motocicletă, cu care să poată ajunge cât mai repede pe tărâmul Lego Friends. (Fac o mică paranteză ca să vă spun că pe lângă păpuși, animăluțe, seturi Lego, etc. Laura este pasionată și de mașinute, așa că păpușile noastre LOL au putut să aleagă dintr-o gamă largă de mașinuțe: mașini de curse, mașinuțe de epocă, mașini decapotabile, dar până la urmă au ales această motocicletă roz!)

păpuși LOL

Aventurile păpușilor LOL în parcul de distracție al Miei

Prima oprire pe tărâmul Lego Friends au făcut-o la Mia, care le-a dus să vadă locul ei de distacție din pădure.

păpuși LOL și Lego Friends

Aici cele două surori Lil Q.T. s-au cățărat prin copaci, au privit păsările printr-un binoclu, au cules miere și l-au hrănit pe ursulețul Martinel.

păpuși LOL și Lego Friendspăpuși LOL și Lego Friends

Tot cu ajutorul binoclului au zărit în depărtare două animăluțe care păreau a fi rătăcite: un arici și un porcușor de Guinea. Cu ajutorul Miei reușesc să le salveze și se hotărăsc să ia animăluțele cu ele (știu ele că prietena lor Olivia are un centru de dresaj pentru animăluțe și speră ca aceasta să le poată primi și pe cele două animăluțe).

păpuși LOL și Lego Friends

Păpușile LOL învață să călărească

Își iau rămas bun de la Mia și se îndreaptă spre Olivia, dar în drumul lor trec pe lângă o fermă de cai. Se opresc și aici, unde își fac o prietenă nouă, care le învață să călărească.

păpuși LOL și Lego Friends

Păpușile LOL vizitează centrul de dresaj pentru animăluțe

Cu greu se hotărăsc să se despartă de noua lor prietenă și de căluții de la ferma ei, dar trebuie să ajungă și la Olivia, deoarece aceasta le așteaptă.

Olivia este foarte bucuroasă când le vede și le prezintă centrul ei de dresaj pentru animăluțe.

păpuși LOL și Lego Friendspăpuși LOL și Lego FriendsPrietena lor le promite că va avea grijă de arici și de porcușorul de Guinea, așa că se hotărăsc să-i lase aici, mai ales că între timp aceștia s-au împrietenit cu celelalte animăluțe LOL Pets:

LOL Pets

Păpușile LOL întâlnesc o SIRENĂ!!!

Obosite, dar foarte fericite, cele două surori Neon Q.T. se îndreaptă spre casă. În drumul lor trec pe lângă un ocean, unde zăresc … ghiciți ce? O SIRENĂ!!!

Barbie sirenă

Dar, despre aventurile păpușilor LOL în Oceanul Misterelor am să vă povestesc altă dată!!! Până atunci vă invit să participați la un CONCURS!!!

*** CONCURS ***

Împreună cu magazinul SMYK All for kids v-am pregătit un CONCURS!

Dacă și copiilor voștri le place să se joace și să inventeze diverse situații în care păpușile LOL cheamă în ajutor Patrula cățelușilor pentru a le ajuta să se apere de răufăcători, sau fetele LEGO le invită pe păpușile Barbie la o petrecere în pijamale, sau figurinele Transformers atacă lumea, iar Eroii în pijamale o salvează, etc. , atunci vă invităm la CONCURS!!!

catalogul SMYK All for kids, iunie 2019

Perioada de desfășurare a concursului: 17 – 24 mai 2019

Condiții de participare la concurs:

 • Răsfoiește noul catalog SMYK – All for kids și spune-ne într-un comentariu la acest articol: care jucărie crezi că îi va stârni imaginația copilului tău și ce joc crezi că ar inventa cu acestă jucărie!
 • Căștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org, iar numele lui va fi anunțat pe data de 25 mai 2019, printr-un update la acest articol.
 • M-aș bucura dacă ați da și un share acestei postări pe Facebook.

Premiul concursului este un pachet de jocuri/jucării la alegere din următoarele variante:

Pachet 1: păpușă Barbie și joc de cărți UNO

Păpușă Barbie + joc Uno

Pachet 2: joc HotWheels și joc de cărți DOS

Precizări:

 • În concurs se pot înscrie doar cetățeni de pe teritoriul României.
 • Expedierea produselor este gratuită!

Baftă la concurs! Haideți cu poveștile!

UPDATE – 25.05.2019 – Alina Petrican este câștigătoarea acestui concurs!!! Felicitări, Alina!

random - concurs Smyk

 

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

24 comentarii

 • 1.Alina Mehedintu

  Setul Hairdorables cred ca le-ar plăcea foarte mult fetițelor mele pentru ca ele se joaca mereu de-a coaforul și exersează pe parul meu 😀

 • 2.Cristina B.

  Fetele viseaza papusi lol, dar inca nu au nici una, mi se par prea scumpe…..si nu le-a venit randul, dar sigur le-ar putea combina cu lego sau cu papusile barbie sa fie copiii papusilor. Marc sigur ar fi foarte incantat de patrula catelusilor, un fulger mcqueen sau un camion cu excavator.

 • 3.Andreea

  Păpușile LOL ar fi o alegere potrivita pentru fetita mea care s-ar juca cu lego. Are o imaginație destul de bogata și se joaca f frumos și combina mai multe jucarii

 • 4.Rita Crăciun

  Fetitei mele ii plac foarte mult papusile LOL și poneii My little pony, cred ca ar face o combinație frumoasa între aceste jucării gen „O plimbare în ținutul Equestria”, ” O petrecere traznet”

 • 7.Toni Daniela

  Setul Hairdorables cred ca i-ar placea mult fetitei mele adora papusile si le coafeaza in diverse feluri ptr „petreceri”

 • 8.Puiu Elena

  Setul de lego city Stingerea incendiului de la Buget Bar. Gabriel il poate folosi la construcția lui „Baza pompierilor”.

 • 12.Raluca Mureșan

  Fulger Mcqueen ar concura alături de un monster truck rău, într-o cursă contra cronometru, din care ar ieși învingător și ar salva lumea mașinilor de invazia monster trucks-urilor răi. ☺

 • 13.Maria Boda

  ” Ghiceste melodia” cred ca i-ar placea fiului meu. Sa faca karaoke si sa mai lase de-o parte tableta sau telefonul.

 • 15.Alexandra

  Jocul Jeng cu care ar crea turnuri,mașini ,trenulețe,pătuțuri pentru a se juca cu păpușile .Sa le plimbe,sa doarmă sau sa escaladeze turnuri!

 • 16.Alina Petrican

  Setul Lego „Urmărire de mare viteza ” cu siguranță ii este pe plac baietelului meu care este mare fan Lego.ii place tare mult sa construiască și să își imagineze diferite scenarii: urmăriri, accidente, etc

 • 17.Laura Frunza

  Setul de 1500 de piese Lego Clasic, clar. Mai ales că și-a unit toate seturile Lego intr-o cutie mare de plastic acasa. Dar mereu e nevoie de piese multe si marunte pentru toate jocurile ei de rol.

 • 18.Dumitrache Ancuța

  Băiețelului meu iar plăcea setul Lego Classic Cărămizi deoarece își poate da fru liber imaginației și poate face orice își dorește, adică avioane, animale care se lupta împreună ca să câștige teritorii noi

 • 19.Dumitrescu Stefanela

  Lego Clasic ar fi pe placul fetiței mele pentru ca are o mulțime de piese iar imaginatia ei bogata o va ajuta sa construiască cele mai frumoase lucruri.

 • 22.Alina

  Fetiței mele i-ar placea setul hairdorables. Cu siguranta ar folosi accesoriile din set si pentru celelalte papusi pe care le are. Mereu coafeaza papusile.

 • 23.Daniel Ionut

  Setul Lego Stingerea incendiului de la Buget Bar, pentru că băiețelul este pasionat de pompieri așa că ar putea să își imagineze că este pompier și stinge incendiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.