Recomandări

Aurul și argintul antic al României a ajuns la Satu Mare!

Expoziţia Aurul și argintul antic al României cuprinde peste 1000 de piese din aur şi argint şi acoperă o perioadă de peste 5 milenii între anii 4500 î.Hr şi 650 d.Hr.

Aurul și argintul antic al României aurul si argintul antic al romaniei

Expoziţia poate fi vizitată până în data de 2 noiembrie 2014 la Muzeul de Arta din Satu Mare. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 -18, iar preţul unui bilet este 10 RON -adult şi 5 RON -copil. Copiii sub 7 ani beneficiază de intrare GRATUITĂ!

Coiful dacic de la Agighiol:

aurul si argintul antic al romaniei aurul si argintul antic al romaniei aurul si argintul antic al romaniei

Tezaurul de la Pietroasa (Cloşca cu puii de aur):
Tezaurul de la Pietroasa (Cloşca cu puii de aur)

Tezaurul de la Pietroasa (Cloşca cu puii de aur) Tezaurul de la Pietroasa (Cloşca cu puii de aur)Tezaurul de la Pietroasa (Cloşca cu puii de aur)Brăţările dacice:bratarile dacice bratarile daciceDiadema de la Buneşti:diadema de la bunestiObiect bisericesc din argint, secolul V:

aurul si argintul antic al romaniei Alte piese din expoziţie:

piese din expozitiepiesa din expozitiecoifpodoabe din aurpiesa din expozitie piesa din expozitie podoabe piesa din expoyitie tezaurul de la tauteni, jud. Bihir podoabe din expoyitieExpoziţia va putea fi vizitată în 12 oraşe din ţară, iar dacă ajunge în oraşul vostru (sau în apropiere), vă recomand din tot sufletul să o vizitaţi!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.