Școala

Ascuțitoare electrică dublă pentru creioane – DACO

Nu am stat să număr creioanele colorate pe care le are Laura în dotare, dar cred că sunt undeva în jur de 200! Și mă gândeam (nu prea entuziasmată) zilele acestea că urmează acea perioadă în care ne pregătim pentru începerea anului școlar și ne apucăm iarăși să ascuțim creioane (desigur că începe Laura și după ce se plictisește trebuie să ascut eu 🙂 ). Dacă până acum am zis că nu merită să investesc într-o ascuțitoare electrică (vă spun sincer că nici nu m-am documentat și trăiam cu impresia că o astfel de ascuțitoare electrică este destul de scumpă), zilele trecute când am văzut această ascuțitoare electrică dublă de la DACO nu am mai stat pe gânduri și am cumpărat-o!

ascuțitoare electrică dublă - DACO

Trebuie să recunosc faptul că denumirea: învârtelniță cu baterii și descrierea produsului: Tu mă ții și ea se-nvârte / Vârful super mi-l ascute mi-au stârnit curiozitatea și m-au determinat să cumpăr acest produs!

Ascuțitoare electrică dublă pentru creioane 6 – 12 mm

Această ascuțitoare electrică dublă pentru creioane 6 – 12 mm conține:

  • 2 ascuțitori (acestea pot fi detașate pentru a fi curățate mai ușor)
  • un container pentru deșeuri
  • sistem de protecție a degetelor

Ascuțitoarea permite ascuțirea a două dimensiuni de creioane:

  • orificiul mic – pentru creioane cu diametru 6 -8 mm
  • orificiul mare – pentru creioane cu diametru 9 – 12 mm

Ascuțitoarea funcționează cu 4 baterii tip AA (acestea nu sunt incluse în pachet, deci trebuie achiziționate separat!)

ascuțitoare electrică dublă - DACO

Ascuțitoarea se folosește foarte ușor: se introduce creionul în orificiu și se apasă foarte ușor. În câteva secunde creionul este ascuțit!

ascuțitoare electrică dublă - DACO

Laura a fost foarte încântată de această ascuțitoare electrică dublă și a trecut imediat la treabă. În maxim o oră a avut toate creioanele ascuțite (mai jos puteți vedea un scurt filmuleț)!

Eu am achiziționat această ascuțitoare electrică dublă cu 37.90 lei dintr-o librărie de la noi din oraș. Sigur o găsiți în orice librărie sau magazin care comercializează produse de papetărie. După părerea mea, merită fiecare bănuț!

Totuși, dacă aveți de ascuțit mult mai multe creioane decât avem noi (probabil aveți mai mulți copii sau organizați ateliere pentru copii, sau sunteți educator sau cadru didactic, etc), recomadarea Laurei Frunză din acest articol: Cea mai tare ascuțitoare electrică este mult mai potrivită! Vă invit să citiți și articolul ei și să decideți care ascuțitoare electrică este mai potrivită pentru voi!

_______________

Voi folosiți ascuțitoare electrică pentru creione? Vedeți utilă o astfel de achiziție?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.