Din bucătăria mea

Ardei umpluţi cu carne, la congelator

Pentru azi am pregătit ardei umpluţi cu carne.  Mi-au ieşit mai mulţi decât aveam nevoie, aşa că jumate i-am fiert pentru a-i servi la prânz iar jumate i-am congelat.

Ardei umpluţi cu carne, la congelator

Cum am procedat:

  •   i-am pregătit cum îi fac în mod obişnuit 

ardei umpluti cu carne

  • şi i-am pus într-o pungă zipper în congelator (am notat data, iar L. a scris şi ea ceva…)

ardei umpluti cu carne, la congelator

ardei umpluti cu carne, la congelator

Îmi vor prinde tare bine într-o zi în care nu o să am timp să stau prea mult în bucătărie.

Voi aţi mai pus ardei umpluţi la congelator? Eu până acum nu am mai pus decât sarmale (pe care le-am primit de la mama, pentru că nu mă prea descurc să le învârt în frunza de varză). Sper să fie ok şi ardeii mei.

UPDATE – am pregătit ardeii!! I-am fiert în oala sub presiune (Andreea, mulţumesc pentru pont) şi au ieşit delicioşi! S-au fiert fără nici o problemă, nu s-au sfărâmat, au fost gustoşi şi, cel mai important: în 25 de minute mâncarea a fost gata!!! Categoric voi mai face!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

8 comentarii

  • Antonia

    Deci nu i-ai fiert? Nu imi dau seama din poze…daca e asa cum cred eu, poate ca era mai bine sa ii pui fierti…zic si eu, ca nu am mai pus…dar ideea e foarte faina, daca ar fi mai mult loc in congelator, ca eu deja mi-am umplut un sertar cu vinete , unul cu fructe, unul cu zarzavaturi iar celalalt il las ptr ardei si un pic de loc sa incapa inghetata…

  • Adriana

    Antonia, nu i-am fiert!
    Nici sarmalele nu le pun fierte in congelator, ci nefierte.
    Oricum, cand am sa-i folosesc, am sa va spun cum sunt…

  • inbucatariamea

    Si eu am congelat ardei umpluti, nefierti. Cand ii scot ii pun la fiert asa inghetati, eu ii fierb in oala sub presiune.
    Si sarmale am congelat, e o practica veche in familia noastra.

  • Anonymous

    Foarte interesant !! Super !!!Dar daca nu am oala din asta sub presiune , cam care ar fi pasii de urmat !?Ar fi bine sa-i pun in apa fierbinte sau cum ? MULTUMESC !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.