Activități pentru copii

Animalele din savana (activitatile noastre)

În luna septembrie am studiat animalele din savana.

animalele din savana

Animalele din savana

Am început cu o vizită la Grădina Zoologică din Nyiregyhaza, unde am putut admira animalele din savana. Am putut vedea aici: elefanți, zebre, girafe, lei, gheparzi, pantere, hipopotami, rinoceri, diferite specii de maimuțe, diferite specii de păsări, etc. Despre vizitele noastre la Grădina Zoologică din Nyiregyhaza puteți citi aici: În vizită la Zoo (2014)În vizită la Zoo (2013)În vizită la Zoo (2012).leoaicaDin nisip, pământ, pietre, apă, crenguțe și câteva figurine am construit o parte din savană, ocazie cu care ne-am jucat și am vorbit despre animalele care trăiesc în savană. Detalii despre joaca noastră puteți să citiți aici: Savana – invitație la joacă!

animale din savanaNe-am distrat din nou cu masca elefant (aici puteți vedea cum am realizat-o: Craft – mască elefant)

masca elefantNe-am jucat cu puzzle-ul elefant, despre care am povestit aici: Ne plac elefanții!

puzzle elefantDin piese lego am construit o girafă, un elefant și un crocodil. lego zooDin piese tangram am construit diferite animale din savană:

leu din piese tangramAm lipit abțibilduri strălucitoare și viu colorate în cărticica cu abțibilduri Animale sălbatice. Abțibildurile din această carte sunt refolosibile, deci pot fi lipite și dezlipite de mai multe ori!abtibilduri stralucitoare reutilizabileAm lucrat diferite fișe cu animale (conturare punct cu punct, colorare după numere, diferite desene cu animale, etc.)

fise de lucru cu animaleCărțile noastre:

Spor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢