Activități pentru copii

Fulgi de zăpadă din hârtie, decorațiune pentru geam

Zilele trecute am decorat camera lui L. cu muuuulţi fulgi de zăpadă din hârtie. Poate astfel se hotărăşte zăpada să vină în vizită şi pe la noi!

fulgi de zăpadă din hârtie - decorațiune pentru geam

Fulgi de zăpadă din hârtie

Noi am realizat 3 tipuri de fulgi de zapada din hartie:

  • Fulgi  de zăpadă din hârtie decupată: am pliat o coală albă de hârtie (aici sunt descrişi foarte explicit paşii care trebuie urmaţi), am decupat după cum ne-a dictat inspiraţia de moment şi în final am desfăcut bucata de hârtie. Rezultatul: un fulg de zăpadă superb!

fulgi de zapada din hartie decupata

  • Fulgi de zapada din hârtie pliată: am pliat o coala A4 de hârtie, am îndoit în două hârtia pliată (ca şi un evantai), am decupat pe margini, am desfăcut şi am capsat marginile (se pot şi lipi, dar noi nu am mai avut răbdare să se usuce lipiciul 🙂 ). Astfel am obţinut o jumătate de fulg de zăpadă. Am repetat toate operaţiunile cu încă o hârtie A4 (pentru cealaltă jumătate de fulg de zăpadă), am capsat marginile şi am obţinut un superb fulg de zăpadă!

fulg de zapada din hartie pliata

fulg de zapada 3d

Spor la realizat fulgi de zăpadă din hârtie!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Un comentariu

  • MNiko

    Superbi fulgii de zapada. Ultima varianta am incercat-o in anii anteriori si efectul este minunat. Acum am facut dupa prima varianta, cam dificil de lucrat pt copii mici. In schimb varianta a doua e noua pentru mine, dar mi se pare usor de facut si chiar de realizat si de cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.