5 idei de obiecte decorative sub 100 lei pentru casă și familii bucuroase!

După mai multe săptămâni obositoare în care o echipă de muncitori a lucrat la renovarea locuinței noastre, în sfârșit au terminat și au plecat!!! Acum a sosit momentul care ne place nouă cel mai mult: decorarea locuinței!  Așa că am plecat împreusnă cu fetița mea la vânătoare de obiecte decorative sub 100 lei pentru casă! Ne-am oprit la magazinul TXM din Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, unde am găsit o gamă variată de obiecte decorative pentru casă cu prețuri mai mult decât accesibile!

magazin TXM, 5 idei de obiecte decorative sub 100 lei

 

5 idei de obiecte decorative sub 100 lei pentru casă și familii bucuroase

Noi am pornit la shopping având în plan să cumpărăm obiecte decorative pentru casă: rame  foto, o cutie de bijuterii și câteva cutii și cutiuțe pentru depozitarea diverselor mărunțișuri din casă.

magazin TXM, 5 idei de obiecte decorative sub 100 lei

Am vânat obiecte decorative sub 100 de lei și am găsit câteva lucruri foarte frumoase! Iată care sunt acestea:

1. Rama foto

Pentru a avea mereu aproape momentele minunate petrecute împreună ca și familie am ales să ne îmbogățim colecția cu o ramă foto din lemn. Chiar dacă suntem în era digitală și acum totul se păstrează în format electronic, eu aleg periodic să imprim amintiri dragi pe hârtie și să le expun în rame foto frumoase.

rame foto, decorațiuni interioare sub 100 leirame foto, decorațiuni interioare sub 100 lei

Îmi place tare mult să decorez camerele locuinței noastre cu rame foto deoarece pot păstra astfel imaginea unui moment unic din viața noastră pe un suport decorativ și în același timp creez  și o ambianță frumoasă în locuință.

2. Cutie pentru bijuterii

Ca și majoritatea femeilor, ador bijuteriile! Nu pot să spun că am foarte multe, dar cele pe care le am stau depozitate în diverse cutii și cutiuțe. Atunci când am nevoie de ceva stau și caut prin diverse cutii și de câteva ori chiar am renunțat la a purta bijuterii pentru că nu mi le-am găsit…

Așa că am decis că o cutie de bijuterii ar fi o investiție utilă. Aș putea astfel să-mi organizez bijuteriile pe categorii, fiindu-mi astfel mult mai ușor să le găsesc atunci când am nevoie de ele. Am ales o cutie pentru bijuterii din lemn decorată cu inimioare.

cutie pentru bijuterii, decorațiuni interioare sub 100 lei cutie pentru bijuterii, decorațiuni interioare sub 100 lei

Cred că e inutil să mai spun că jumătate din sertare sunt ocupate de bijuteriile fetiței mele 🙂 ! Poate nu era o idee rea să-i cumpăr și ei o astfel de cutie pentru bijuterii, mai ales că am văzut în magazin mai multe modele frumoase!

3. Obiecte decorative pentru camere

Aici a fost puțin mai greu să alegem, pentru că oferta este foarte variată. În cele din urmă fetița mea și-a ales o bufniță drăguță, cu care își va decora camera ei.bufnita, obiecte decorative sub 100 lei

Dar, au fost foarte multe obiecte decorative care ne-au plăcut (toate sub 100 lei).

bufnita, obiecte decorative sub 100 lei

4. Cutii decorative pentru depozitare

Pentru hol am ales câteva cutii decorative pentru depozitare. Eu am ales trei cutii din lemn, pe care le voi pune pe rafturile din hol.

cutii de depozitare, obiecte decorative sub 100 lei cutii de depozitare, obiecte decorative sub 100 lei

Îmi plac foarte mult aceste cutii de depozitare deoarece voi putea păstra în ele diverse lucruri care acum stau împăștiate pe polițele mobilei din hol: facturi, portmonee, plasele de pânză pentru cumpărături, eșarfe, mănuși, diverse mărunțișuri, etc.

5. Cutie pentru chei

Tot pentru hol am ales o cutie din lemn pentru chei.

cutie pentru chei, obiecte decorative sub 100 lei cutie pentru chei, obiecte decorative sub 100 lei

Sper astfel că toate cheile vor sta într-un singur loc și nu vom mai avea probleme cu căutatul acestora înainte de a ieși din casă.

______________________________________

Acestea sunt cele 5 obiecte decorative sub 100 lei pe care le-am ales noi pentru a ne decora locuința! Vă plac alegerile noastre?

21 Responses

 1. Anca Vant says:

  Asa… daca ai o domnisoara langa tine poti linistita sa mergi la shoping. Va mai creste si gaza mea. Dragute lucruri ati cumparat. Trebuie sa-mi iau si eu ceva pentru bijuterii! Va pup.

 2. Nico says:

  Ce obiecte simpatice! Avem si noi cateva dar tocmai mi-ai dat o idee buna cu rama foto :). Eu cumpar astfel de decoratiuni si atunci cand merg in vizita… n-am dat gres cu ele.

  • Adriana says:

   Uite, la asta nu m-am gandit … chiar am de facut o vizita in week-end si parca m-am plictisit sa merg cu bomboane de ciocolata si sticla de vin. Mersi de pont!

 3. Simona says:

  Ce faina e cutia pentru chei. Ia sa caut si eu magazinul asta. 🙂

 4. Adinaa says:

  Uau, cate dragalasenii! E prima oara cand aud de acest magazin.

 5. Nu vin si prin Bucuresti? As avea nevoie de o cutie din aia de chei. Si rama foto cu HOME dedesubt mi-a placut mult.
  Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi iesit sedinta de shopping daca as fi luat baietii cu mine. :)))

 6. Doina says:

  Foarte faine obiecte ați ales. Cutiile acelea de depozitare cam cât de mari sunt?

 7. Eliza says:

  Ce de idei faine.Cutia pentru chei ne-ar fi și nouă de folos. Pierdem mult timp din viață, căutându-ne cheile:)

 8. Carmen says:

  De mult mă gândesc la o cutie pentru chei. Este o decorațiune utilă 🙂 Iar cutii de bijuterii nu avem niciodată destule.

 9. Foarte dragute alegerile voastre! Iar pozele sunt frumoase foc! Asa sedinta de shopping mai zic si eu

 10. Sunt foarte frumoase obiectele alese. Dar voi sunteti si mai minunate! <3

 11. Laura says:

  Eu la obiecte decorative nu prea ma mai bag, ca nu pot pune nimic nefunctional in casa, bebe trage de toate cele :))) Plus ideea de a sterge praful de pe ele, mersi, dar nu, mersi! Cutia de chei e faina, am si eu una agatata in cui la intrare. Dar nu pun cheile uzuale in ea, doar cheile pe care nu le folosim, dublurile etc. Tu arati minunat in poze, se vede ca faceai ceva cu placere sau cred ca prezenta fetitei tale iti dadea o aura foarte calma si zen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *