Cum a fost la spectacolul “Magia copilăriei”, magician Robert Tudor?

Vineri seara a fost una plină de magie, deoarece am fost la  primul spectacol de magie din viața mea: “Magia copilăriei”, magician Robert Tudor. A fost un spectacol de magie pentru copii, dar eu tot am fost fascinată de numerele de magie. Am fost împreună cu fetița mea și ne-am bucurat împreună de fiecare număr de magie din cadrul spectacolului.Magia copilăriei, Magicianul Robert Tudor

Cum a fost la spectacolul “Magia copilăriei”?

Spectacolul de magie a durat o oră și mi-a plăcut tare mult că a fost un spectacol interactiv. Magicianul a ales câțiava copii care să-l asiste la numerele de magie (aici trebuie să recunosc că Laura a fost puțin ofticată că nu a ales-o și pe ea, dar i-am explicat că la spectacol au fost peste 100 de copii și nu puteau să urce toți pe scenă la numerele de magie).

Au fost numere de magie cu cărți de joc, cu animăluțe (iepurași și porumbei), cu apariții și dispariții misterioase, cu mese plutitoare, etc.

Aici caronașele cu iepurași își schimbau în mod misterios locul:
Magia copilăriei, Magicianul Robert Tudor Aici porumbelul a ieșit dintr-un tablou:Magia copilăriei, Magicianul Robert Tudor Magia copilăriei, Magicianul Robert Tudor Aici o masă și-a luat zborul:Magia copilăriei, Magicianul Robert Tudor

Atât eu cât și Laura am fost surprinse de fiecare număr de magie. Dacă pentru unele trucuri am reușit să găsim cât de cât o explicație logică, pentru altele nu. Am ajuns astfel la concluzia că magia într-adevăr există 🙂 !

La finalul spectacolului toți copiii au fost invitați pe scenă (acesta a fost momentul de bucurie maximă pentru Laura!).

Magia copilăriei, Magicianul Robert Tudor

A fost un final de spectacol cu muzică, dans și confetti!

A fost un spectacol de magie frumos și un mod minunat de a-mi petrece timpul împreună cu fetița mea!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *