Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [septembrie2017]

Iată care sunt ultimele noutăţi – cărţi pentru copii [septembrie 2017]:

cărți pentru copii, noutăți septembrie 2017

Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [septembrie 2017]

Seria de cărți educative PUPO – noutăţi [septembrie 2017]

Seria de cărți educative PUPO, noutăți septembrie 2017

“Am ales cu infinită grijă fiecare poveste, am testat fiecare ilustraţie şi fiecare personaj împreună cu copilul meu şi alţi copii mici, pentru a crea cele mai frumoase cărţi educative. Cărţile Pupo sunt cărţi educative premium şi singurele cărţi româneşti bazate pe conceptul de educaţie prin valori. Am muncit mult la ele împreună cu unul dintre cei mai buni ilustratori din România, doamna Mirela Pete. Efortul nu contează când văd bucuria micuţilor la întâlnirea cu personajele” Mirabela Les (autoarea seriei Pupo)

  • PUPO învață să numere – Descrierea cărţii: “Cartea îl aduce în lumină pe Pupo, unicul dalmaţian cu buline colorate, care va învaţa cifrele ajutat de prietenii săi din curte – gâscanul, şoricelul şi celelalte animale. Rimele simple şi uşor de memorat aduc un plus de savoare acţiunii şi fac mai uşoară învăţarea cifrelor.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: PUPO învață să numere.
  • PUPO învață să protejeze natura – Descrierea cărţii: “Cartea tratează o temă ecologică, de mare importanță în zilele noastre. Pupo, în aventura sa prin pădure, se întâlnește cu mai multe animaluțe de la care învață de ce este important să protejăm natura ți cum anume ne ajută ea la rândul ei.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: PUPO învață să protejeze natura.
  • PUPO și Miți în oraș – Descrierea cărţii: “Cartea ne dezvăluie aventura amuzantă a celor doi prieteni într-un oraș aglomerat. Cei doi vor călători cu tramvaiul, iar mai apoi vor întâlni mai mulți copii care îi vor îndragi.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: PUPO și Miți în oraș.
  • PUPO învață anotimpurile – Descrierea cărţii: “Cățelușul PUPO este mereu curios și dornic de a învăța lucruri noi. De data aceasta îl surprindem în dialog cu un porumbel alb, de la care învață cele mai importante lucruri despre fiecare anotimp, ce transformări au loc în natură, dar și cum să ne bucurăm de ele. Fiecărui anotimp îi este închinată o poezie, dând poveștii o expresivitate aparte.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: PUPO învață anotimpurile.

Editura Univers Enciclopedic Gold – noutăţi [septembrie 2017]

editura Univers Enciclopedic Gold, noutăți septembrie 2017

  • Cizmulițele magice ale Elizei – Descrierea cărţii: “Eliza se plictisește și nu are chef de nimic, dar primește o pereche de cizme foarte speciale. Iar când sare cu ele într-o baltă, de acolo apare o creatură  tare ciudată! O poveste nostimă și veselă despre prietenie! ” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Cizmulițele magice ale Elizei.
  • Pui de animale uimitori – Descrierea cărţii: “De la broscuțe și mici râme până la pui de tigru și de suricate, copiii vor descoperi în această carte poveștile incredibile ale puilor de animale care își încep călătoria prin viață. ” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Pui de animale uimitori.
  • Călătorii uimitoare ale animalelor – Descrierea cărţii: “Copiii vor descoperi în această carte călătoriile extraordinare ale diverselor animale: de la balene la antilope gnu, fluturi si lilieci, etc. ” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Călătorii uimitoare ale animalelor.

***

Editura Gama – noutăţi [septembrie 2017]

TrioPuzzle, noutăți editura Gama, septembrie 2017

TrioPuzzle: Cuvinte simple – Descriere: “TrioPuzzle: Cuvinte simple reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a îmbogăți vocabularul copilului și de a-l pregăti pentru cititul cursiv și pentru scris. Pachetul conține: o mini-carte cu jocuri și indicații pentru părinți
și 60 de carduri care trebuie identificate și grupate câte trei, pentru a recompune 20 de serii corecte. Fiecare serie formează un cuvânt de 3 litere. ” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: TrioPuzzle: Cuvinte simple.

TrioPuzzle: Despărțiri în silabe – Descriere: “TrioPuzzle: Despărțiri în silabe reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a-l ajuta pe copil să înțeleagă cum se grupează sunetele din care este alcătuit un cuvânt și să exerseze despărțirea în silabe. ” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: TrioPuzzle: Despărțiri în silabe.

TrioPuzzle: Propoziții simple – Descriere: “TrioPuzzle: Propoziții simple reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a-l ajuta pe copil să deprindă cititul.. ” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: TrioPuzzle: Propoziții simple.

TrioPuzzle, noutăți editura Gama, septembrie 2017

TrioPuzzle: Rime – Descriere: “TrioPuzzle: Rime reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a-l ajuta pe copil să identifice sunetele inițiale și finale ale cuvintelor, precum și să înțeleagă structura cuvintelor care rimează. Aceste activități sunt premergătoare scrisului și cititului.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: TrioPuzzle: Rime.

TriPuzzle: Adunări – Descriere: “TriPuzzle: Adunări reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de a-l ajuta pe copil să înțeleagă concepte matematice, să numere și să facă primele adunări.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: TriPuzzle: Adunări.

TrioPuzzle: Succesiuni logice – Descriere: “TrioPuzzle: Succesiuni logice reprezintă o modalitate ingenioasă și amuzantă de dezvoltare a gândirii logice și a perspicacității.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: TrioPuzzle: Succesiuni logice.

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate spre librăriile online de unde pot fi cumpărate aceste cărţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *