Brotacul, colecția PanDa: Cărți pentru copii

Brotacul face parte din seria de cărți pentru copii scrisă și ilustrată de Max Velthuijs, care are ca și personaj principal un simpatic brotăcel verde îmbrăcat în pantaloni scurți cu dungi roșii și albe.

Brotacul, colecția PanDa

Brotacul, autor Max Velthuijs

Detalii despre autorul cărţii

Textul și ilustrațiile din carte sunt semnate de Max Velthuijs, iar traducerea este semnată de Ruxandra Tudor.

Max Velthuijs (1923 – 2005) a fost un renumit scriitor și ilustrator olandez de cărți pentru copii. De-a lungul carierei sale a primit nenumărate premii pentru lucrările sale, printre care și Hans Christian Andersen Award oferit de International Board on Books for Young People în 2004. Este renumit pentru cărțile din seria Frog, serie care cuprinde 21 de titluri. Editura Pandora a tradus și publicat 2 cărți din această serie: Brotacul îndrăgostit și Brotacul.

Detalii despre conţinutul cărţii

Personajul principal al cărții este un simpatic brotăcel care s-a săturat să mai fie un simplu BROTAC! El vrea să fie asemenea prietenilor săi: Purcelul, Rața, Șobolanul și Iepurele!

Toate încercările sale de a-și imita prietenii au un final nefericit: nu va putea zbura ca și prietena Rața, nu va putea găti atât de bine ca și Purcelul, nu va putea citi atât de repede ca și Iepurele și nu va putea face diverse lucruri ca și Șobolanul.

Dar, în cele din urmă Brotacul realizează că prietenii lui țin la el tocmai pentru ceea ce este: un brotac obișnuit!

Sunt frumos și nimeni nu poate să sară mai sus ca mine. Sunt verde, iar verde este culoarea mea preferată. Să fii brotac este cel mai grozav lucru din lume!

Detalii despre formatul cărţii

Cartea Brotacul are 32 de pagini în format 220x280mm, iar coperta este broșată.

Detalii despre disponibilitate şi preţ carte

Cartea Brotacul este disponibilă aici sau aici.

Spor la citit!

*acest articol conține link-uri afiliate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *