Recomandări cărţi despre TOAMNĂ pentru copii

Dacă sunteţi în căutare de cărţi despre toamnă pentru copii iată câteva recomandări care sper să vă fie utile:

cărţi despre TOAMNĂ pentru copii

Cărţi despre TOAMNĂ pentru copii

Toamna, o carte din colecţia Descoperă anotimpurile apărută la editura Univers Enciclopedic Junior. Copiii vor afla din această carte despre darurile toamnei: frunzele colorate, dovlecii aurii, merele gustoase şi costumele amuzante. Cartea conţine 24 de pagini în format 24 x 24 cm. Versurile din carte aparţin poetului american Charles Ghigna. Ilustraţiile din carte sunt superbe şi sunt semnate de AG JATKOWSKA.

Descopera anotimpurile, TOAMNA

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Toamna (din aceeaşi colecţie: PrimăvaraVara şi Iarna)

frunze, toamna

Pippa și Pelle. O zi de toamnă apărută la editura Univers Enciclopedic Gold. O carte superbă  în care cei doi spiriduși, Pippa și Pelle, se bucură de dansul frunzelor aurii, culeg ciuperci și măceșe din pădure și înalță zmee colorate.

Pippa si Pelle, O zi de toamna

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Pippa și Pelle. O zi de toamnă

frunze, toamna

Copiii pădurii apărută la editura Cartea Copiilor. O carte despre o familie de spiriduși cu patru copii și aventurile lor pe parcursul celor patru anotimpuri: primăvară, vară, toamnă și iarnă. Atât textul cât și imaginile sunt semnate de ELSA BESKOW, o scriitoare și ilustratoare suedeză, autoare a numeroase cărți cu care au crescut de mai bine de 100 de ani generații întregi de copii din Suedia.

Copiii padurii, Editura Cartea Copiilor

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Copiii pădurii

frunze, toamna

Un an în grădina mea apărută la editura Univers Enciclopedic Gold. Autoarea Susanne Riha ne călăuzeşte de-a lungul celor 12 luni ale anului prin imagini ce dau fidel natura şi texte uşor de înţeles de către copii. Cartea conţine multe detalii interesante despre plante şi animale. Din paginile cărţii copiii vor afla multe informaţii despre munca în grădină şi vor primi diverse sugestii cu privire la lucrurile practice pe care le-ar putea face în fiecare lună a anului.

Un an în grădina mea

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Un an în grădina mea

frunze, toamna

Ceasornicul din tei apărută le editura Litera.  Cartea conține poezii dedicate anotimpurilor scrise de Arcadie Suceveanu. Ilustrațiile din carte sunt superbe și sunt realizate de Elena Revuțcaia. Poezii dedicate anotimpului Toamna: Septembrie, 1 septembrie, Octombrie, E toamnă, Noiembrie, Între fulg și crizanteme.

ceasornicul din tei

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Ceasornicul din tei

frunze, toamna

Anotimpurile din colecția Pixi stie tot apărută la editura Galaxia copiilor. O carte din care copiii vor afla răspuns la mai multe întrebări: De ce există anotimpuri?, Care sunt lunile fiecărui anotimp? Ce sărbători sunt în fiecare anotimp?, etc.

anotimpurile, colectia pixi stie tot

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Anotimpurile, colectia Pixi stie tot

frunze, toamna

În mijlocul naturii este o altă carte minunată a autoarei Susanne Riha apărută la editura Univers Enciclopedic Junior. Este o carte foarte frumoasă, din care copiii vor învaţă că în fiecare anotimp pot descoperi lucruri fascinante în natură. Sunt prezentate pe rând cele 4 anotimpuri ale anului: primăvara, vara, toamna şi iarna, precum şi câteva subiecte complementare: hibernarea, circuitul apei în natură, migrarea păsărilor călătoare şi arborele cu funze căzătoare în diverse momente ale anului.

În mijlocul naturii

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: În mijlocul naturii – Descoperă cele patru anotimpuri

frunze, toamna

Hoinari prin anotimpuri. Toamna. Această carte ilustrată ascunde în paginile sale nenumărate poveşti care abia aşteaptă să fie descoperite, totul depinzând de imaginaţia noastră. În fiecare pagină apare câte un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la fermă şi până la centrul orăşelului. În viaţa personajelor se întâmplă întotdeauna ceva interesant; multe dintre ele revin, peripeţiile lor putând fi urmărite nu doar în această carte, ci şi în celelalte trei volume ale colecţiei: Hoinari prin anotimpuri. Primăvara, Hoinari prin anotimpuri. Vara şi Hoinari prin anotimpuri. Iarna

Hoinari prin anotimpuri, Toamna

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Hoinari prin anotimpuri. Toamna

frunze, toamna

Atinge copacul fermecat apărută la editura Gama. Este o carte deosebită, copiii vor fi fascinaţi să vadă că atingerea paginilor cărţii este magică: un copac cu ramuri goale înmugureşte şi înfloreşte, frunzele se leagănă în bătaia vântului, apoi ruginesc şi cad, iar crengile se acoperă cu zăpadă spre final. Un mod simpatic de a învăţa anotimpurile, odata cu dezvoltarea motricităţii fine la copiii foarte mici.

Atinge copacul fermecat

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Atinge copacul fermecat

frunze, toamna

Prima mea enciclopedie, Anotimpuri apărută la editura Aquila. Este o enciclopedie ce se adresează copiilor dornici de informaţie şi oferă spre lectură un text detaliat şi complet despre anotimpurile anului. Cu ajutorul acestui volum, copiii vor învăţa despre temperatură şi climă, totul fiind explicat pe înţelesul lor şi ilustrat prin imagini specifice şi detaliate!

Prima mea enciclopedie – Anotimpuri

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Prima mea enciclopedie – Anotimpuri

frunze, toamna

Aici mai puteți citi:

Să aveţi o toamnă frumoasă! Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *