“O poveste încâlcită”, un nou serial Disney Channel!

Dragii mei (copii, mămici, tătici, bunici, etc) nu uitați să notați în agendă, calendar sau oriunde vreți voi: 2 octombrie, ora 17:00, Disney Channel! Cum de ce? Pentru că în 2 octombrie de la ora 17:00 pe canalul Disney Channel va avea loc premiera serialului O poveste încâlcită, o serie animată pentru copii, adolescenți și familiile lor, bazată pe filmul de lung-metraj cu același nume, realizat de Walt Disney Animation Studios.

O poveste încâlcită, din 2 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00 pe Disney Channel

O poveste încâlcită, un nou serial marca Disney Channel

Acțiunea serailului se desfășoară între evenimentele prezentate în filmul de lung metraj O poveste încâlcită și începutul filmului de scurt-metraj lansat în 2012, Încâlciți până la adânci bătrâneți.

În această nou serie de animație ne este prezentată Rapunzel care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona. Spiritul ei neînfrânt și curiozitatea despre lume o determină să realizeze că are multe de învățat înainte de a-și accepta cu adevărat destinul regal.

Rapunzel amână momentan coroana și căsătoria în pregătire pentru a porni în căutarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă.

Copiii vor avea ocazia să o însoțească pe Rapunzel în această călătorie alături de personajele: Gheorghe Papagheorghe – amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios – Maximus, gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și un nou personaj Cassandra – o slujnică puternică, care va deveni confidenta lui Rapunzel.

O poveste încâlcită, din 2 octombrie, de luni până vineri, de la ora 17:00 pe Disney Channel

Deci, nu vă panificați nimic important pentru 2 octombrie, ora 17.00, deoarece toată familia trebuie să fie în fața televizorului pentru a urmări pe Disney Channel premiera serialului O poveste încâlcită!

1 Response

  1. September 27, 2017

    […] de jucarii, susținut de Learning Hub și inspirat de premiera din 2 octombrie a serialului O Poveste încâlcită, bazată pe filmul de lung-metraj realizat de Walt Disney Animation […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *