Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [august 2017]

Iată care sunt ultimele noutăţi – cărţi pentru copii [august 2017]:

carti pentru copii, noutati august 2017

Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [august 2017]

Editura Didactica Publishing House – noutăţi [august 2017]

Iepurila si Ursoc, noutati DPH

 • Walko. Comoara de la capătul curcubeului – Descrierea cărții: “La capatul fiecarui curcubeu este ingropat un cufar plin cu aur! Asta citeste Iepurila din Cartea veche, in timp ce UrSoc il asculta fascinat. Afara ploua torential. Cu sufletul la gura, cei doi prieteni nimeresc in mijlocul unei noi aventuri palpitante, ca la final sa descopere o comoara cu totul si cu totul neobisnuita…” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Comoara de la capătul curcubeului.
 • Walko. Pe urmele lui Dolofănțel – Descrierea cărții: “Ups, ce-i asta? In timp ce merge cu UrSoc prin poiana, Iepurila cade brusc intr-o groapa. Si, ce sa vezi? Nu e doar o singura groapa, ci sunt mai multe! Urme gigantice de pasi strabat poiana in lung si-n lat. Impreuna cu UrSoc, Iepurila porneste pe urmele pasilor. Cine sa fi trecut pe aici? Sa fie oare temutul Monstru din Poiana? Cei doi prieteni stiu exact ce au de facut. Trebuie sa porneasca in cautarea monstrului! Pentru ca nu exista pe lume nicio creatura periculoasa, de care sa le fie frica! Sau poate exista…?” Click aici pentru mai multe detalii și preț:  Pe urmele lui Dolofănțel.

noutati DPH, cartile cu Nicky

 • Nicky și o zi ploioasă … de poveste – Descrierea cărții: “Era o zi de vara mohorata si ploioasa, una din acele zile in care ploaia nu se mai opreste niciodata. Turna cu galeata si se facusera balti in toata curtea, iar poienitele se umpleau incet de noroi. Ploua atat de tare, incat Nicky nu avea cum sa iasa la joaca. Cu totii erau de acord, se anunta o zi plictisitoare. Lui Nicky, insa, i-a venit o idee care ii va duce pe toti printr-o aventura plina de descoperiri!” Click aici pentru mai multe detalii și preț:  Nicky și o zi ploioasă … de poveste.
 • Nicky și un cadou nemaivăzut … pentru mama – Descrierea cărții: “Azi e o zi speciala. Mama Iepuroaica isi serbeaza ziua de nastere. Fratii si surorile lui Nicky sunt foarte ocupati si fiecare vrea sa pregateasca un cadou special pentru mama lor. Nicky e foarte hotarat sa faca cel mai frumos cadou.Vrea ca desenul lui sa fie cel mai cel, sa fie ceva fantastic, extraordinar, nemaivazut, nemaipomenit, nemaiintalnit.” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Nicky și un cadou nemaivăzut … pentru mama.

***

Editura Litera – noutăţi [august 2017]

noutati Litera, august 2017

National Geographic Kids, noutati august 2017

 • Cum? Prima mea carte de intrebari – National Geographic KidsDescrierea cărții: “Cu ajutorul acestei carti, parintii pot oferi raspunsuri precise, fascinante si specifice varstei micutilor. Peste 300 de imagini color stralucitoare dau viata unei lumi, satisfacand curiozitatea si dorinta de amuzament a copiilor. Investigatii, jocuri si sfaturi pentru parinti incurajeaza activitatile interactive si extind experienta cartii dincolo de paginile ei.” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Cum? Prima mea carte de intrebari – National Geographic Kids.

 • Prima mea carte despre oceane (National Geographic Kids) –   In carte veti gasi “peste 200 de fotografii incredibile, explicatii adecvate varstei privind conceptele importante legate de ocean, intrebari care incurajeaza invatarea interactiva, un text simplu destinat cititorilor incepatori sau cititului cu voce tare, plus informatii amuzante la fiecare pagina.” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Prima mea carte despre oceane (National Geographic Kids).

 • Prima mea carte despre vreme (National Geographic Kids) –   In carte veti gasi “peste 200 de fotografii incredibile, explicatii adecvate varstei si un text plin de viata, intrebari care incurajeaza invatarea interactiva, un text simplu destinat cititorilor incepatori sau cititului cu voce tare, plus informatii amuzante la fiecare pagina.” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Prima mea carte despre vreme (National Geographic Kids).

***

Editura Gama – noutăţi [august 2017]

povestea bebelusului nostru, editura gama

Puzzle educativ, editura Gama

 • Puzzle educativ – Litere – Descriere: “Copilul va invata foarte usor literele mari si mici ale alfabetului, asociindu-le cu elemente a caror denumire incepe cu respectivele litere. Pachetul contine 30 de piese cu litere si 30 de piese cu imagini, care trebuie potrivite doua cate doua.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Puzzle educativ – Litere.
 • Puzzle educativ – Numere – Descriere: “Copilul va retine cu usurinta numerele de la 1 la 10, asociindu-le cu grupuri de elemente si invatand, astfel, sa numere. Pachetul contine 30 de piese cu numere si 30 de piese cu grupuri de elemente, care trebuie potrivite doua cate doua.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Puzzle educativ – Numere.
 • Puzzle educativ – Forme si culori – Descriere: “Copilul va invata foarte usor formele geometrice, asociindu-le cu elemente care au un contur similar si aceeasi culoare. Pachetul contine 60 de piese de puzzle (30 de perechi), care ilustreaza cinci forme geometrice de sase culori diferite.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Puzzle educativ – Forme si culori.
 • Puzzle educativ – Notiuni opuse – Descriere: “Copilul va intelege cu usurinta raportul dintre doua notiuni contradictorii si isi va imbogati vocabularul. Pachetul contine 60 de piese de puzzle (30 de perechi) care ilustreaza adjective contrare, iar copilul trebuie sa refaca asocierile corecte.” Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Puzzle educativ – Notiuni opuse.

***

Editura PandoraM– noutăţi [august 2017]

noutati PandoraM, august 2017

 • Operatiunea Alfabetul – Descrierea cărții: “Operatiunea Alfabetul este povestea unui baietel pe nume Charlie Foxtrot. Tocmai a intrat la scoala, si sa invete alfabetul i se pare o treaba ciudata si incurcata. Din fericire, zvonul despre stradania lui ajunge la urechile a doi agenti de la ultrasecretul Minister al Literelor, care convoaca Serviciul Special al Alfabetului (S.S.A.) sa-i vina grabnic in ajutor. Aruncate dintr-un tren in altul, reusind sa scape de pisici infometate si fiind escortate personal de o Ducesa curajoasa si eleganta, cele 26 de litere de la Serviciul Special al Alfabetului pornesc intr-o aventura palpitanta ca sa-l gaseasca pe Charlie, sa-l invete alfabetul si sa-i trezeasca dragostea pentru litere si povesti. Aceasta povestioara plina de haz si splendid ilustrata este modul ideal in care copiii pot face cunostinta cu lumea minunata a cuvintelor si cu magia cititului.” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Operatiunea Alfabetul.
 • Pisica si Cainele – Descrierea cărții: “O poveste induiosatoare despre o prietenie neobisnuita dintre un caine si o pisica, scrisa de Michael Foreman, dublu laureat al premiului pentru literatura Kate Greenaway.” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Pisica si Cainele.
 • Povestea soriceilor de la castel – Descrierea cărții: “A FOST ODATA o familie de soricei care locuia intr-o casuta pentru papusi… Castelul Contelui adaposteste o superba casuta pentru papusi in care locuieste o familie de soricei. Domnul si doamna Peck, impreuna cu cei treisprezece copii ai lor, traiesc cu totii fericiti si depun eforturi mari pentru intretinerea minunatului lor camin. Dar intr-o zi, adorata lor casuta pentru papusi este  luata de la castel…” Click aici pentru mai multe detalii și preț: Povestea soriceilor de la castel.

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate spre librăriile online de unde pot fi cumpărate aceste cărţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *