Recomandări cărţi despre VARĂ pentru copii

Dacă sunteţi în căutare de cărţi despre vară pentru copii iată câteva recomandări care sper să vă fie utile:Recomandări cărţi despre VARĂ pentru copii

 

Cărţi despre VARĂ pentru copii

Vara, o carte din colecţia Descoperă anotimpurile apărută la editura Univers Enciclopedic Junior. Copiii vor afla din această carte despre bucuriile verii: zilele însorite, joaca şi veselia din parc, îngheţata delicioasă şi mult aşteptata vacanţă la mare.  Cartea conţine 24 de pagini în format 24 x 24 cm. Versurile din carte aparţin poetului american Charles Ghigna. Ilustraţiile din aceste cărţi sunt superbe şi sunt semnate de AG JATKOWSKA.

Descoperă anotimpurile, VARAClick aici pentru mai multe detalii şi preţ: Vara (din aceeaşi colecţie: PrimăvaraToamna şi Iarna)

summer

Povestioarele mele Montessori: Rochia de vara apărută la editura Gama. Povestioarele mele Montessori este o colecție de cărți inspirate de filosofia Montessori, care le are drept protagoniste pe surioarele Liv și Emy, două fetițe curioase și inventive. Povestioarele sunt simple și scurte, delicat ilustrate, potrivite începând de la vârsta de trei ani. Inspirate din viața reală, sunt urmate, la finalul fiecărei cărți, de indicații pentru o activitate complementară lecturii.

Rochia de varăClick aici pentru mai multe detalii şi preţ: Rochia de vara

summer

Călătorie printre ierburi şi lumină apărută la editura Cartea Copiilor.  Cartea ne prezintă, într-o manieră interactivă, universul aparent banal al câtorva plante cu care ne întâlnim zilnic. Găsim informaţii folositoare despre utilizarea lor, idei de diverse activităţi sau jocuri pentru copii şi ne sunt amintite, într-un mod captivant şi jucăuş, semnificaţiile din cultura populară românească ale fiecărei plante în parte.

Călătorie printre ierburi şi luminăClick aici pentru mai multe detalii şi preţ: Călătorie printre ierburi şi lumină

summer

O vară cu Isidor apărută la editura Polirom Junior. O fetiță de 13 ani din București se hotărăște să-l salveze pe condorul Isidor, cel mai bătrîn locatar de la Zoo Băneasa, după ce vede la televizor știrea despre moartea cimpanzeului, veteranul de pînă atunci al grădinii. Dar ce te faci cînd reușești să eliberezi o pasăre care nu mai știe să zboare? Fetița aduce condorul acasă, unde îl ascunde o vreme, și descoperă lucruri fascinante despre el. Apoi cei doi fug împreună la Sinaia. La munte, în locul care seamănă cu casa de demult a condorului, ea speră să-l învețe să zboare din nou și să-l elibereze cu adevărat, în timp ce legătura dintre ei devine tot mai puternică. O poveste despre prietenie, libertate și visuri.

O vară cu IsidorClick aici pentru mai multe detalii şi preţ: O vară cu Isidor

summer

Un an în grădina mea apărută la editura Univers Enciclopedic Gold. Autoarea Susanne Riha ne călăuzeşte de-a lungul celor 12 luni ale anului prin imagini ce dau fidel natura şi texte uşor de înţeles de către copii. Cartea conţine multe detalii interesante despre plante şi animale. Din paginile cărţii copiii vor afla multe informaţii despre munca în grădină şi vor primi diverse sugestii cu privire la lucrurile practice pe care le-ar putea face în fiecare lună a anului.

Un an în grădina mea

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Un an în grădina mea

summer

În mijlocul naturii este o altă carte minunată a autoarei Susanne Riha apărută la editura Univers Enciclopedic Junior. Este o carte foarte frumoasă, din care copiii vor învaţă că în fiecare anotimp pot descoperi lucruri fascinante în natură. Sunt prezentate pe rând cele 4 anotimpuri ale anului: primăvaravaratoamna şi iarna, precum şi câteva subiecte complementare: hibernareacircuitul apei în naturămigrarea păsărilor călătoare şi arborele cu funze căzătoare în diverse momente ale anului.

În mijlocul naturii

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: În mijlocul naturii – Descoperă cele patru anotimpuri

summer

Hoinari prin anotimpuri. Vara – Această carte ilustrată ascunde în paginile sale nenumărate poveşti care abia aşteaptă să fie descoperite, totul depinzând de imaginaţia noastră. În fiecare pagină apare câte un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la fermă şi până la centrul orăşelului. În viaţa personajelor se întâmplă întotdeauna ceva interesant; multe dintre ele revin, peripeţiile lor putând fi urmărite nu doar în această carte, ci şi în celelalte trei volume ale colecţiei: Hoinari prin anotimpuri. Primăvara, Hoinari prin anotimpuri. Toamna şi Hoinari prin anotimpuri. Iarna

Hoinari prin anotimpuri. VaraClick aici pentru mai multe detalii şi preţ: Hoinari prin anotimpuri. Vara

summer

Atinge copacul fermecat apărută la editura Gama. Este o carte deosebită, copiii vor fi fascinaţi să vadă că atingerea paginilor cărţii este magică: un copac cu ramuri goale înmugureşte şi înfloreşte, frunzele se leagănă în bătaia vântului, apoi ruginesc şi cad, iar crengile se acoperă cu zăpadă spre final. Un mod simpatic de a învăţa anotimpurile, odata cu dezvoltarea motricităţii fine la copiii foarte mici.

Atinge copacul fermecat

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Atinge copacul fermecat

summer

Prima mea enciclopedie, Anotimpuri – este o enciclopedie ce se adresează copiilor dornici de informaţie şi oferă spre lectură un text detaliat şi complet, referitor la anotimpurile anului. Cu ajutorul acestui volum, copiii vor învăţa despre temperatură şi climă, totul fiind explicat pe înţelesul lor şi ilustrat prin imagini specifice şi detaliate!

Prima mea enciclopedie – Anotimpuri

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Prima mea enciclopedie – Anotimpuri

summer

Aici mai puteți citi:

Să aveţi o toamnă frumoasă! Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate!

2 Responses

  1. August 29, 2017

    […] Recomandări – cărți despre VARĂ pentru copii […]

  2. September 1, 2017

    […] Recomandări – cărți despre VARĂ pentru copii […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *