Dincolo de mare, editura Cartea Copiilor

Editura Cartea Copiilor a lansat recent Dincolo de mare, una dintre cele mai cunoscute cărţi scrise şi ilustrate de Tarō Gomi.

Dincolo de mare, editura Cartea Copiilor

Dincolo de mare, coperta

Detalii despre autorul cărţii

Tarō Gomi este un autor japonez cu o carieră impresionantă: a publicat peste 400 de cărți ilustrate, dintre care 50 de titluri au fost traduse în toată lumea. Acum în vârstă de 71 de ani, Tarō Gomi este foarte cunoscut în Japonia și datorită cântecelor și poeziilor pentru copii pe care le-a compus pentru diverse filme și spectacole de televiziune.

Detalii despre conţinutul cărţii

Dincolo de mare aminteşte de inocenţa copilăriei, atunci când orizontul nu este deloc o limită, ci o provocare a imaginației. Un copil stă pe ţărm şi se întreabă ce poate fi dincolo de mare. Poate câmpii şi oraşe, poate parcuri de distracţii sau chiar animale fantastice. Unele întrebări sunt atât de simple și suntem atât de siguri că știm răspunsul încât par fără rost. Dar un copil nu ține cont, din fericire, de acest lucru şi se lasă fermecat de magia necunoscutului.

Dincolo de mare-detaliu

Este prima carte a lui Tarō Gomi tradusă în limba română. Cartea a fost publicată pentru prima dată în Japonia, în anul 1979. Prin această apariţie, editura Cartea Copiilor continuă seria de literatură japoneză pentru copii începută cu O casă nouă pentru familia Șoricel de Kazuo Iwamura.

Detalii despre formatul cărţii

Cartea Dincolo de mare are 32 de pagini în format 21 x 24 cm, iar coperta este cartonată.

Detalii despre disponibilitate şi preţ carte

Cartea Dincolo de mare este disponibilă aici pe site-ul editurii Cartea copiilor. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor oferă de fiecare dată o carte cadou. În această perioadă, cartea cadou este „Poezii din copilărie”, o antologie ilustrată de poezii clasice pentru copii.

Spor la citit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *