Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [iunie 2017]

Iată care sunt ultimele noutăţi – cărţi pentru copii [iunie 2017]:

carti pentru copii, noutati iunie 2017

Editura Aramis – noutăţi [iunie 2017]

Tort lipicios pentru toată lumea Miss Edison profesoara noastră (genială) aiurită Hotelul LĂBUŢA FERMECATĂ Profesoru Miracol. Atelierul dorinţelor secrete

Tort lipicios pentru toată lumea –  Tentacule lipicioase, coarne și păr peste tot. Așa s-ar descrie familia Monstruoso – mama Gisela, tata Horst, sora Herbert și frații Floyd și Freddie. O familie de monștri scandalos de haioasă, de care micii cititori se vor îndrăgosti numaidecât. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Tort lipicios pentru toată lumea.

Miss Edison profesoara noastră (genială) aiurită – Oskar și Emma ar putea fi cei mai buni prieteni, dacă n-ar exista o problema destul de mare: Emma este invizibilă! De vină este ciudata Miss Edison, care nu le e doar profesoară de engleză celor doi, ci și o inventatoare genială și trăsnită. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Miss Edison profesoara noastră (genială) aiurită.

Hotelul LĂBUŢA FERMECATĂ – Mia și prietena ei cea mai bună, pisicuța Minou, sunt nedespărțite, mai ales când vine vorba de hotelul de animăluțe pe care îl conduc împreună – câini, pisici, iepurași, toți și-au găsit loc în Hotelul Lăbuța Fermecată. Toate bune și frumoase, până când noii vecini, care numesc hotelul „circul puricilor“, vor să radă locul de pe fața pământului. Însă Mia și Minou au un plan să-l salveze. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ:  Hotelul LĂBUŢA FERMECATĂ

Profesoru Miracol. Atelierul dorinţelor secrete – Visele devin realitate pentru David când un nou chiriaș își face apariția în clădirea în care locuiește. Misteriosul personaj poartă un halat alb de laborator, o caschetă cu antene pe cap și, clar, face lucruri ciudate în apartament, așa cum se aude de dincolo de ușă, unde David și prietena lui, Clara, stau cu urechile ciulite. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ:  Profesoru Miracol. Atelierul dorinţelor secrete.

***

Editura Univers Enciclopedic Junior – noutăţi [iunie 2017]

Ursuleţul Bobby – Ursuleţul Bobby este dornic să facă o mulţime de lucruri! Îi place tare mult să-şi petreacă timpul în aer liber. Picnicurile pe malul lacului, plimbările în parc şi drumeţiile sunt numai câteva dintre activităţile lui preferate. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Ursuleţul Bobby.

Iepurica Drăgălaşă – Iepurica Drăgălaşă este o iepurică blândă, iubitoare şi tare drăguţă! Pentru ea, fiecare zi înseamnă o nouă aventură. Învaţă să se iubească pe sine, apoi le spune o poveste prietenilor… Însă trebuie să citiţi această carte, dacă vreţi să aflaţi mai multe. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Iepurica Drăgălaşă.

Primele mele poveşti de noapte bună – o carte cu cele mai îndrăgite poveşti pentru orele de dinainte de culcare: Ursuleţul meu de pluş, Ce fac şoriceii?, Sara nu este deloc obosită, Când luna pe cer veghează, Dormi, copile, somn uşor!, Vaca face muu!, Il vreau pe Teddy, Andrei stă în pat şi cască, Moş Ene. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Primele mele poveşti de noapte bună.

***

Editura Arthur – noutăţi [iunie 2017]

Razboiul limonadei - Jacqueline Davies

Rostogol pazeste pepenii – A venit vara la ferma unde locuiește Rostogol cu mama și cu cei zece frați ai lui. Nimic nu pare să amenințe liniștea din colțul lor de lume. La un moment dat însă dispar misterios și pepenii, și Rostogol! Când află vestea, toți prietenii lui văd roz în fața ochilor de spaimă: oare cum poate fi salvat Rostogol într-o lume în care oamenii confundă atât de ușor un pepene cu un porcușor? Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Rostogol pazeste pepenii.

Razboiul limonadei – Ce este cererea? Dar oferta? Concurența? Marketingul? O carte care creionează, în joacă, mici lecții de economieElev în clasa a patra, EvanTreski se pricepe la oameni. Știe să schimbe două vorbe cu ei, chiar și cu adulții. Pe de altă parte, sora lui mai mică, Jessie, e bună la matematică, dar nu la a lega relații cu oamenii. Când începe Războiul Limonadei între frați, nu e deloc limpede cine o să câștige și nici măcar dacă vrajba lor o să se termine vreodată. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Razboiul limonadei.

Arta pe intelesul copiilor (Cartea alba) – Simplă, clară și amuzantă, această carte este perfectă pentru părinții și profesorii care vor să-i împrietenească pe copii cu arta, ca și pentru cei care se apropie pentru prima oară de lumea artelor plastice. Volumul Cartea albă discută lucrări semnate de: Albrecht Altdorfer, Giuseppe Arcimboldo, Jacopo Bassano, Sandro Botticelli, Pieter Bruegel cel Bătrân, Vittore Carpaccio, Christoși Jeanne-Claude, Edgar Degas, Jan van Eyck, Alberto Giacometti, Gilbert și George, Vincent van Gogh, Katsushika Hokusai, Hans Holbein cel Tânăr, Donald Judd, JeffKoons, Leonardo da Vinci, Simone Martini, Joan Miró, Claude Monet, Pablo Picasso, Jackson Pollock, Rembrandt van Rijn, Bridget Riley, Henri Vameșul, Cindy Sherman, J.M.W. Turner, Diego Velázquez, Andy Warhol și Grant Wood. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Arta pe intelesul copiilor (Cartea alba).

Arta pe intelesul copiilor (Cartea galbena) – Volumul Cartea galbenă discută lucrări semnate de: Antonello da Messina, Arman, EugèneAtget, PompeoBatoni, Marcel Broodthaers, Robert Campin, Salvador Dalí, Albrecht Dürer, Jean-Honoré Fragonard, Thomas Gainsborough, Felix Gonzalez-Torres, VilhelmHammershøi, David Hockney, Winslow Homer, Vasili Kandinski, Georges de La Tour, Fernand Léger, Frații Limbourg, René Magritte, Robert Mangold, Henri Matisse, Jean Metzinger, Henry Moore, BertheMorisot, Rafael, Gerhard Richter, Georges Seurat, Jan Steen, Wayne Thiebaudși John William Waterhouse. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Arta pe intelesul copiilor (Cartea galbena).

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate spre librăriile online de unde pot fi cumpărate aceste cărţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *