Cărţi pentru copii cu 50% REDUCERE, editura LITERA

Libris are azi – 18.07.2017 o promoţie foarte bună: reducere 50% la TOATE titlurile Litera! Este o ocazie foarte bună de a înnoi stocul de cărţi!

reducere 50% la carti pentru copii

Cărţile pentru copii beneficiază şi ele de această reducere de 50%. Iată câteva recomandări din partea mea:

Cărţile din colecţia Totul despre, National Geographic Kids – fiecare carte conţine  peste 100 de ilustrații, informații, curiozități, hărți și infografice, o diagramă ilustrată, galerie de imagini, comparații surprinzătoare, o fotografie din culise, glosar interactiv și multe altele. Click aici pentru mai multe detalii şi preţTotul despre felinele mari, Totul despre dinozauri, Totul despre mitologie.

Cărţile din colecţia Disney – cărţi  cu poveşti  şi cărţi de activităţi cu mult îndrăgitele personaje Disney. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Cărţile din colecţia Disney.

Cărţile din colecţia Mensa Kids, Clubul micilor genii – o colecție de cărți cu exerciții de testare a abilităților logice și mentale. Cărţile se adresează copiilor de peste 7 ani şi conţin exerciţii împărţite pe câte trei nivele de dificultate: nivelul 1 – minte superantrenată, nivelul 2 – minte megaantrenată și nivelul 3 – minte ultragenială! Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Clubul micilor genii, Pune-ţi mintea la încercare (o carte cu 84 de exerciţii create de dr. Gareth Moore pentru a-ţi testa abilităţile matematice, logice şi de vocabular), Clubul micilor genii, Testează-ţi agerimea minţii (o carte cu 84 de exerciţii  create de Carolyn Skitt, Harold Gale si Robert Allen pentru a-ţi antrena agerimea minţii şi pentru a te distra), Clubul micilor genii, Pune-ţi neuronii la treabă (o carte cu 84 de exerciţii create de dr. Gareth Moore pentru a-ţi testa abilităţile matematice şi logice şi pentru a-ţi pune neuronii la treabă) şi Clubul micilor genii, Un creier în formă maximă (o carte cu 84 de exerciţii  create de Carolyn Skitt, Harold Gale si Robert Allen pentru a-ţi antrena creierul şi pentru a te distra).

Transportul este GRATUIT prin curier rapid la toate comenzile în valoare de minim 30 lei!

Click aici pentru a vedea toate cărţile cu 50% REDUCERE!

*acest articol conţine link-uri afiliate spre librăria online libris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *