Micul Păianjen Firicel – recomandare cărţi pentru copii

Micul Păianjen Firicel este o serie de cărţi pentru copii apărută la editura Univers Enciclopedic Junior care îi va ajuta pe copii să-şi învingă teama de păianjeni, să pătrundă în lumea lor şi chiar să-i îndrăgească. Fiecare carte are 32 de pagini în format 210×240 mm, iar coperţile sunt cartonate.

Micul Păianjen Firicel

Cărţile sunt scrise de Diana Amft, o cunoscută actriţă de cinema şi televiziune. Ilustraţiile superbe sunt realizate de Martina Matos.

Micul Paianjen Firicel

Micul Păianjen  Firicel – Într-o bună zi, micuţul păianjen Firicel se hotărăşte să plece la drum ca să descopere de ce oamenilor le este frică de el. În timpul călătoriei sale încearcă să afle ce cred apropiaţii lui despre acest lucru. Unchiul Picior Lung  crede că oamenii se tem de păianjeni pentru că îi vâd cât de bine şi de elegant se descurcă aceştia cu cele 8 picioare ale lor, verişorul Punki nu ştie să-i răspundă la întrebare dar îi spune că şi lui îi este tare frică de oameni, mătuşica Uţa vine şi ea cu un alt răspuns … oare ce să mai creadă Firicel?
Micul Păianjen Firicel

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Micul  Păianjen  Firicel

Micul Păianjen Firicel. Ziua de naştere – Micuţul păianjen Firicel este foarte bucuros pentru că îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Totul este împodobit pentru petrecerea la care sunt invitaţi membrii familiei şi toţi prietenii. Chiar şi mătuşa Tarantula a sosit de departe. Ea le povesteşte lucruri interesante din excursiile ei de prin Africa: îi învaţă salutul din Tanzania, le spune că girafa este cel mai înalt animal din lume, le spune cu cine este înrudit crocodilul şi câti ani trăieşte acesta, le spune că dungile zebrelor nu sunt la fel şi fiecare zebră are un model unic şi îi oferă lui Firicel un cadou surpriză … oare ce cadou?Micul Păianjen Firicel. Ziua de naştere

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Micul Păianjen  Firicel. Ziua de naştere

Micul Păianjen Firicel. Vacanţa la fermă – Micul păianjen Firicel pleacă în vacanţă la o fermă. Bagajele sunt gata, trebuie doar să-şi pună cizmele de cauciuc şi porneşte la drum… Acolo face cunoştinţă cu o mulţime de animale, despre care află lucruri interesante, şi îşi găseşte noi prieteni. Micul Păianjen Firicel. Vacanţa la fermă

Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Micul Păianjen Firicel. Vacanţa la fermă

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *