Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [mai 2017]

Iată care sunt ultimele noutăţi – cărţi pentru copii [mai 2017]:

carti pentru copii, noutati mai 2017

 

Editura Nemira – noutăţi [mai 2017]

Aventurile lui Sacha in Castelul Fermecat

Aventurile lui Sacha in Castelul Fermecat – o poveste despre dragostea dintre parinti si copii, despre forta imaginatiei si despre atentia si mirarea pe care copiii le pun in joc. Imaginatia este miraculoasa, caci cu ajutorul ei putem face cele mai extraordinare lucruri sau putem inventa povesti, care nu sunt mai putin adevarate doar pentru ca au fost inventate. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Aventurile lui Sacha in Castelul Fermecat.

***

Editura Arc – noutăţi [mai 2017]

Casa. Casa papusii mele. 200 de autocolante Palatul regal. Casa papusii mele. 200 de autocolante Castelul. Casa papusii mele. 200 autocolante

Imaginează-ţi că păpuşa ta este o prinţesă medievală, o regină sau o feţită ca tine. Ajută-le să-şi decoreze locuinţele, folosind cele 200 de autocolante din fiecare carte. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Casa păpuşii mele – Casa, Casa păpuşii mele – Palatul regal şi Casa păpuşii mele – Castelul.

***

Editura RAO – noutăţi [mai 2017]

Larousse - Spune-mi stiinta si inventii! Larousse - Spune-mi cand s-a intamplat?

Spune-mi stiinta si inventii! – O enciclopedie ilustrată și bine documentată, care cuprinde răspunsurile la mai mult de 200 de curiozități pe care le au copiii în legătură cu știința și invențiile. Vedetele acestui volum sunt OAMENII DE ȘTIINȚĂ ȘI INVENȚIILE LOR: Cine a inventat busola, când au fost inventate bretelele, cine a inventat primul alfabet, de ce putem să ne vedem în oglindă, de ce e sângele roșu și de ce sunt frunzele verzi sunt doar câteva dintre curiozitățile la care vei afla răspunsuri. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Spune-mi ştiinţă şi invenţii!

Spune-mi cand s-a intamplat? – Vedeta acestui volum este cuvântul CÂND: Când au trăit Romulus și Remus, când a rămas Sfinxul fără nas, când a avut loc Războiul de 100 de ani, când a fost cel mai frig pe Terra, când a fost scrisă prima carte, când a fost inventat jocul de fotbal, când au apărut primele benzi desenate? Părinții care nu au întotdeauna un răspuns pertinent la întrebările celor mici găsesc acum un sprijin de nădejde în această carte. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Spune-mi când s-a întâmplat?

***

Editura Humanitas – noutăţi [mai 2017]

Secretul monstrului

Secretul monstrului, autor Otilia Mantelers –  O poveste cu povete, trei pisici si o surpriza. „O carte frumoasa pentru intreaga familie. Spaimele copiilor pot parea imense, dar aceasta poveste minunata ii va invata pe cei mici sa le imblanzeasca. Dincolo de ilustratiile amuzante si de povestea simpatica e un mesaj profund: copiii au nebanuite resurse interioare ca sa faca fata emotiilor puternice, iar parintii ii pot ajuta prin joc si empatie.“ (Lawrence J. Cohen, doctor in psihologie). Click aici pentru mai multe detalii şi preţ:  Secretul monstrului.

Gradinarul noptii

Gradinarul noptii – Magie! In oraselul lui William, verdeata care impanzeste strazile capata peste noapte forme nemaivazute: de bufnita inteleapta, de elefant, de balaur cu coada de frunzis. Si chiar daca misteriosul gradinar care a creat aceasta lume de poveste dispare la fel de tainic precum a aparut, frumusetea operelor lui le schimba viata tuturor, pentru totdeauna. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ:  Gradinarul noptii.

***

Editura Aramis – noutăţi [mai 2017]

Albumul exploratorului naturii

Albumul exploratorului naturii – o carte simplu de utilizat, dar complexa prin multitudinea informatiilor oferite. Odata ce o vei fi citit, nicio excursie in aer liber nu-ti va mai parea la fel. Vei invata sa recunosti diferite plante si animale, vei afla lucruri inedite despre mediile lor de viata si despre relatiile care se stabilesc intre ele. Fiecare pagina va fi precum un nou pas, o noua aventura, in cautarea unor lucruri pe cat de diverse, pe atat de fascinante: seminte, insecte, pene, cochilii, carapece si alge. Te vei deprinde sa le admiri dar sa le si protejezi. Click aici pentru mai multe detalii şi preţ: Albumul exploratorului naturii.

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate spre librăriile online de unde pot fi cumpărate aceste cărţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *