Noutatile editurii Cartea Copiilor, Bookfest 2017

În perioada 24 – 28 mai 2017, la pavilioanele C1, C2, C4 şi C5 de la Romexpo are loc ediţia a XII-a a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2017.

Noutatile editurii Cartea Copiilor, Bookfest 2017

Iată doar câteva noutăţi cu care Editura Cartea Copiilor îşi aşteaptă cititorii:

De ce plangem? Noutatile editurii Cartea CopiilorDe ce plângem?, de Andreea Constantin, cu ilustrații de Maria Constantinescu – o carte despre psihologia copiilor. Cartea își propune să-i ajute pe copii să înţeleagă ce este plânsul, ce se întâmplă în corpul lor atunci când plâng şi de ce le pot fi folositoare lacrimile.

Lansarea cărţii va avea loc sâmbătă – 27 mai în prezenţa autoarelor şi a doamnei Bogdana Fati, psiholog.

*****O cunosti pe Pippi Sosetica?

O cunoşti pe Pippi Şoseţica?, de Astrid Lindgren, cu ilustrații de Ingrid Nyman – o carte ilustrată creată de celebra autoare cu scopul de a o face cunoscută și copiilor mai mici pe celebra Pippi Șosețica.

*****Lupul cel Mare si Lupul cel Mic

Lupul cel Mare și Lupul cel Mic֨, de Nadine Brun-Cosme, cu ilustrații de Olivier Tallec – o poveste emoționantă și sensibilă despre prietenie, tradusă de Lavinia Braniște.

*****Sub semnul capricornului

Sub semnul Capricornului, de Hugo Pratt – al doilea volum cu aventurile lui Corto Maltese, în traducerea lui Mircea Mihăieș.

*****Paianjenul cel harnic

Păianjenul cel harnic – cea mai nouă apariție din seria minunatelor cărți-jucărie create de Eric Carle. Despre această carte am mai scris aici.

*****
Autobuzul magic. In adancul oceanului

În adâncul oceanului – al treilea volum din seria „Autobuzul magic”, cea mai originală și amuzantă abordare a științei pentru copii. Cartea aceasta + încă trei titluri din această serie sunt traduse de Laura Frunza.

*****Tropote fermecate

Tropote fermecate – antologie de povești cu cai fantastici.

Toate titlurile din oferta editurii disponibile la Bookfest vor avea reduceri de 25-30%. Vizitatorii vor putea participa și la tombola Cartea Copiilor, unde vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele cinci premii a câte trei cărți la alegere, expediate gratuit de editură la sfârșitul târgului.

Tu mergi la Bookfest 2017?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *