Prima mea comandă Astratex

Ştiam de acest site de mai multă vreme, dar abia zilele trecute m-am hotărât să fac o comandă Astratex (magazin online cu lenjerie şi costume de baie pentru femei şi bărbaţi).

Am studiat cu atenţie site-ul, mi-au făcut cu ochiul mai multe  produse, dar trebuie să recunosc că factorul decisiv a fost promoţia existentă în momentul respectiv: până la 40% reducere la sutiene + transport gratuit indiferent de valoarea comenzii!

prima mea comanda Astratex

Prima mea comandă Astratex

Primul pas pe care l-am făcut a fost să-mi creez un cont de client pe site. A trebuit să introduc informaţiile obişnuite în astfel de situaţii: o adresă de mail, o parolă, un număr de telefon (necesar pentru a putea fi contactată de firma de curierat atunci când va livra coletul), adresa de facturare şi adresa de livrare (implicit adresa de livrare coincide cu adresa de facturare, dar eu prefer să trec ca şi adresă de livrare adresa de la servici pentru că am observat că firmele de curierat livrează mai degrabă în prima parte a zilei – cel puţin în oraşul în care locuiesc eu). Odată creat contul de client, am primit un mail de confirmare de la Astratex.

Imediat după ce mi-am creat contul de client am fost îndrumată să descopăr ce mărime de sutien este potrivită pentru conformaţia mea. Pentru aceasta a fost nevoie să introduc următoarele date: tipul de siluetă (subţire / standard / plinuţă / rotundă), înălţimea, vârsta, forma şi poziţia sânilor (fermi / semi-fermi / moi, apropiaţi / distanţaţi), dimensiunea măsurată peste sâni, sub sâni şi în talie. Rezultatul mi-a confirmat dimensiunea pe care o ştiam şi pe care o foloseam şi până acum: 80 B.

Şi acum a urmat partea cea mai grea 🙂 – alegerea unui model de sutien din mulţimea de modele foarte frumoase disponibile pe site.

Fiind prima comandă am zis că merg pe ceva clasic: un sutien alb cu cusături invizibile. Şi pentru că urmează vara şi va fi cald, am ales acest model: sutien Spacer 3D invisible.

Materialul sutienului este foarte uşor şi aerisit şi are proprietăţi de îndepărtate a transpiraţiei dinspre piele (cel puţin aşa susţin producătorii, voi vedea după câteva utilizări).

Cupele sunt netede, fără cusături şi sunt flexibile şi fin întărite. Sutienul se aşează frumos pe sâni şi neavând cusături şi alte aplicaţii rămâne aproape invizibil pe sub hainele uşor mulate.

Eu am făcut comanda joi dimineaţa, iar luni am primit deja coletul. Mi-a plăcut faptul că am primit un mail de informare în momentul în care cei de la Astratex mi-au expediat coletul, mail care a conţinut şi un link spre firma de curierat, unde am putut urmări stadiul livrării.

Per total, prima mea comandă Astratex a decurs foarte bine. Sunt mulţumită de produsul achiziţionat, de timpul şi modalitatea de livrare a coletului (mai ales că am prins şi promoţia cu livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii)!

Câteva informaţii utile despre magazinul online Astratex:

  • comercializează lenjerie şi costume de baie pentru femei şi bărbaţi
  • am văzut o gamă foarte variată de produse şi mărimi de produse (de exemplu, la sutiene găsiţi modele de la mărimea 60A până la 120 G)
  • timpul de livrare este de 3 – 4 zile lucrătoare
  • cosul transportul este de 14 RON (sau GRATUIT pentru cumpărăturile ce depăşesc 230 RON)
  • dacă produsul comandat nu vi se potriveşte, aveţi posibilitatea de returnare a acestuia în termen de 14 zile (în acest caz taxa de livrare este suportată de către client)
  • dupa efectuarea unei comenzi 8% din aceasta se adaugă la Puşculiţă (o găsiţi în contul de client) şi pot fi folosiţi la comenzile viitoare

Voi aţi cumpărat de pe acest site? Aţi fost mulţumite de produsele cumpărate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *