Paşte fericit, Matei! – recomandare carte pentru copii

Paşte fericit, Matei! este ultima apariţie din seria cu iepuraşul Matei de la editura Nemi. Cărţile sunt scrise de Brigitte Weninger şi ilustrate foarte frumos de Eve Tharlet. Până acum editura Nemi a publicat următoarele cărţi din această serie cu iepuraşul Matei: De ce vă certaţi, Matei?, Ajutor, Matei! O fantomă!, Crăciun fericit, Matei!, Matei o iubeşte pe mami şi Paşte fericit, Matei!

Paste fericit, Matei!

Click aici pentru detalii şi preţ:  Paşte fericit,  Matei!

Paşte fericit, Matei!

Cartea are 28 de pagini în format puţin mai mare: 215 x 255 mm, iar coperţile nu sunt cartonate. Paginile cărţii sunt dintr-o hârtie cartonată uşor luciosă, de foarte bună calitate.

Dacă până acum nu aţi citit şi cărţile anterioare din această serie, iată câteva informaţii despre protagoniştii acestei serii de cărţi: aceştia sunt o familie de iepuraşi – mama, tata şi copilaşii acestora. Matei este unul din iepuraşii mijlocii ai acestei familii şi este foarte curios şi mereu pus pe şotii.

În cartea Paşte fericit, Matei! iepuraşul Matei află de la Dan (fratele său mai mare) că există un iepuraş de Paşte care aduce copiilor ouă vopsite şi mici cadouri.

Paste fericit, Matei!, pagina din interiorul cartii

Cei patru fraţi iepuraşi: Matei, Luca, Ana şi Irina se hotărăsc să pornescă în căutarea iepuraşului de Paşte, sperând să-l găsească şi să-l roage frumos să le aducă şi lor de Paşte câteva ouă colorate.

Pe iepuraşul de Paşte nu-l vor găsi, dar vor avea poarte de o mare surpriză! Nu vreau să vă spun care este această surpriză, tot ce vă spun este că  Paşte fericit, Matei! este o carte despre bunătate şi generozitate, despre dorinţa de a împărtăşi bucurii cu ceilalţi!

Cărţi din colecţia cu iepuraşul Matei:

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *