Păianjenul cel harnic, editura Cartea copiilor

Editura Cartea Copiilor a lansat recent Păianjenul cel harnic, o nouă carte scrisă şi ilustrată de celebrul Eric Carle.

Păianjenul cel harnic

Paianjenul cel harnic - coperta

Detalii despre autorul cărţii

Eric Carle este recunoscut şi iubit în întreaga lume pentru originalitatea ilustraţiilor şi designul inovativ al cărţilor pentru copii pe care le-a creat. A ilustrat peste 70 de cărţi şi multe dintre ele au devenit best-seller, ajungând la vânzări de peste 84 milioane de exemplare în toată lumea.

Detalii despre conţinutul cărţii

Păianjenul cel harnic este a treisprezecea carte tradusă de editura Cartea Copiilor din portofoliul lui Eric Carle şi prezintă o frântură din universul mereu surprinzător al necuvântătoarelor.

Cartea spune povestea unui păianjen care îşi ţese neobosit pânza pe gardul unei ferme, dovedind multă seriozitate şi perseverenţă în dorinţa lui de a-şi duce munca la bun sfârşit.

Paianjenul cel harnic - detaliu (1)

Copiii vor învăţa din această carte că succesul în viață depinde şi de abilitatea de a te concentra, de a urmări un scop precis, de a face ce trebuie la momentul potrivit și de a nu te lăsa ademenit de lucruri facile, dar atractive, atunci când vrei să realizezi ceva important.

Detalii despre formatul cărţii

Cartea Păianjenul cel harnic are 24 de pagini în format 18 x 13 cm. Paginile cărţii sunt cartonate integral și au colţuri rotunjite, pentru siguranţa celor mici. În plus, peste ilustrații este aplicată o imprimare în relief, care îi ajută pe copii să descopere păianjenul și pânza sa, nu numai cu privirea, ci și prin pipăit.

Detalii despre disponibilitate şi preţ carte

Cartea Păianjenul cel harnic este disponibilă aici pe site-ul editurii Cartea copiilor. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor oferă de fiecare dată o carte cadou. În această perioadă, cartea cadou este „Uite ce-a ieşit din ou”, de Margaret Wise Brown.

Cartea Păianjenul cel harnic mai poate fi găsită şi aici, unde transportul este gratuit!

Spor la citit!

*acest articol conţine şi link-uri afiliate

1 Response

  1. May 24, 2017

    […] Păianjenul cel harnic – cea mai nouă apariție din seria minunatelor cărți-jucărie create de Eric Carle. Despre această carte am mai scris aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *