Mickey și Piloții de Curse, un nou serial Disney Junior!

Discutam zilele trecute cu câteva mămici în parc despre desenele animate la care se uită copiii noștri. Toate mămicile am fost de acord că Disney Junior difuzează cele mai frumoase și educative desene animate pentru copii. Ne-am distrat tare bine, pentru că toate eram la curent cu aventurile personajelor din serialele Disney Junior: Prințesa Sofia, Doctorița Plușica, șeriful Callie cu al ei cal Sparkie, Jack și pirații din Țara de Nicăieri, Mickey Mouse și ai lui prieteni, etc. Ne-am apucat să povestim fiecare cu pasiune despre serialul la care se uită împreună cu copilul (pentru că da, de cele mai multe ori stau alături de L. și urmăresc și eu desenele animate, mai ales dacă este vreo premieră!).

Și mai distractiv a fost faptul că toate știam că în data de 22 aprilie, de la ora 10.30 începe un nou serial Disney Junior, și anume: Mickey și Piloții de Curse.

Mickey și piloții de curse

De când a văzut reclama la TV, L. mă înteabă aproape în fiecare zi dacă mai este mult până când va începe noul serial cu Mickey și ai lui prieteni: Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald. Abia așteaptă să vadă prin ce aventuri vor mai trece aceștia.

Mickey și Piloții de Curse, din 22 aprilie, de la ora 10.30 pe Disney Junior

Iată și o scurtă descriere a noului serial pentru copii Mickey și piloții de curse:

Cel mai îndrăgit personaj Disney, Mickey și prietenii săi – Minnie, Pluto, Goofy, Daisy și Donald – iau parte la curse pline de aventură și umor în mașinile lor personalizate, în diferite locuri pe glob, dar și în orașul lor natal, Hot Dog Hills. 

Serialul abordează teme precum umor, prietenie, lucru în echipa și fairplay puse în contextul curselor de mașini.  

Mickey și piloții de curse

Serialul are la bază o programă educațională menită să cultive diferite arii de dezvoltare ale copilului: fizică, emoțională, socială și cognitivă, precum și stimularea abilităților de gândire, etice și creative. Poveștile prezentate pun accentul pe modalități multiple de a rezolva diverse probleme și sprijină copiii să dezvolte abilități de gândire critică, dar și perseverență și flexibilitate. Curiozitatea și bucuria descoperirii sunt elemente centrale în serial, pe măsură ce Mickey și prietenii săi explorează diferite țări, culturi și tradiții în aventurile lor.

Deci, nu vă panificați nimic important pentru 22 aprilie, ora 10.30, deoarece toată familia trebuie să fie în fața televizorului pentru a urmări pe Disney Junior premiera serialului pentru copii Mickey și Piloții de Curse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *