Cărţi pentru copii – ultimele noutăţi [aprilie 2017]

Iată care sunt ultimele noutăţi – cărţi pentru copii [aprilie 2017]:

carti pentru copii, noutati aprilie 2017

Editura Didactica Publishing House – noutăţi [aprilie 2017]

Baietelul cu aripa de fluture

detalii

Băieţelul cu aripă de fluture – este cea de-a treia carte pentru copii a Ionei Chicet Macoveiciuc – autoarea blogului Prinţesa UrbanaPovestea din carte este o fantezie despre viata unui copil diferit. “David este un baietel care s-a nascut cu o aripa de fluture in loc de mana dreapta. Parintii lui il duc la medici si specialisti, insa, vazand ca el e fericit cu aripa lui de fluture, decid sa-l lase in pace. Desi nu poate aplauda si nu se poate catara ca ceilalti copii, David e foarte multumit cu aripa lui de fluture. Viseaza ca zboara, are multi prieteni, e iubit si are incredere in oameni. Scena cea mai puternica din carte este cea in care un baietel mai mare rade de el in parc. Dar David reuseste sa transforme situatia tensionata intr-o lectie de acceptare si personajul amenintator intr-un prieten.”

***

Editura Frontiera – noutăţi [aprilie 2017]

Recenka si ouale de Pasti

detalii

Recenka şi ouăle de Paşti – O carte superbă despre bunătate, dăruire, miracole şi despre tradiţia încondeierii ouălor. Atât textul cât şi ilustraţiile din carte sunt semnate de Patricia Polocco – o îndrăgită autoare şi ilustratoare de cărţi pentru copii.

***

Editura Litera – noutăţi [aprilie2017]

detalii detalii
detalii
  • Regatul de gheaţă – o carte cu 1000 de autocolante şi peste 60 de jocuri şi activităţi cu personajele din Frozen – Regatul de gheaţă: Anna, Elsa, Olaf, Kristoff, Hans.
  • Garda Felină –  o carte cu 1000 de autocolante şi peste 60 de jocuri şi activităţi cu personajele din Garda felină: Kion, Bunga şi pritenii lor
  • Prinţese –  o carte cu 1000 de autocolante şi peste 60 de jocuri şi activităţi cu prinţese: Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Aurora, Ariel, Belle, Jasmine, Tiana, …
detalii detalii
  • Spaţiul. Pământul. Prima mea enciclopeie cu autocolante – O enciclopedie fascinantă despre Spaţiu şi Pâmânt. Copiii vor putea citi despre: misiunile de explorare a spaţiului, roboţi spaţiali, dar şi despre fascinanta lume a Pământului. Cartea conţine peste 100 de autocolante.
  • Animale. Plante. Prima mea enciclopeie cu autocolante – O enciclopedie fascinantă despre lumea animalelor şi a plantelor. Copiii vor putea citi despre: cele mai periculoase mamifere, peştii cei mai fioroşi, insecte ucigaşe, cele mai urât mirositoare plante de pe Pământ, etc. Cartea conţine peste 100 de autocolante.

detalii

detalii

detalii

detalii

Mensa Kids – Clubul micilor genii, o colecție de cărți cu exerciții de testare a abilităților logice și mentale. Cărţile se adresează copiilor de peste 7 ani şi conţin exerciţii împărţite pe câte trei nivele de dificultate: nivelul 1 – minte superantrenată, nivelul 2 – minte megaantrenată și nivelul 3 – minte ultragenială!

Clubul micilor genii, Pune-ţi mintea la încercare – O carte cu 84 de exerciţii create de dr. Gareth Moore pentru a-ţi testa abilităţile matematice, logice şi de vocabular.

Clubul micilor genii, Testează-ţi agerimea minţii – O carte cu 84 de exerciţii  create de Carolyn Skitt, Harold Gale si Robert Allen pentru a-ţi antrena agerimea minţii şi pentru a te distra.

Clubul micilor genii, Pune-ţi neuronii la treabă – O carte cu 84 de exerciţii create de dr. Gareth Moore pentru a-ţi testa abilităţile matematice şi logice şi pentru a-ţi pune neuronii la treabă.

Clubul micilor genii, Un creier în formă maximă –  O carte cu 84 de exerciţii  create de Carolyn Skitt, Harold Gale si Robert Allen pentru a-ţi antrena creierul şi pentru a te distra.

***

Editura Univers Enciclopedic Gold – noutăţi [aprilie2017]

detalii

detalii

detalii
  • Mos Ene, ia-ma cu tine – o carte minunată scrisă şi ilustrată de Daniela Drescher. Mos Ene doarme dus in patutul lui. Noroc ca prietenul lui Ronti il trezeste, pentru ca toti copiii il asteapta sa le aduca nisipul magic, care ii face sa viseze frumos. Pe drum el intalneste un prieten cu totul aparte. Oare vor reusi sa ajunga la timp?

  • Spiridusul apelor – Cand, intr-o zi, Piticul-Apelor se intoarse acasa, Pitica‑Apelor il intampina cu vorbele: „Astazi trebuie sa fie liniste aici. Ni s-a nascut un baietel.” „Ce spui tu acolo?”, striga Piticul-Apelor plin de bucurie. „Un baietas adevarat?”

  • Magnus şi leul nopţii – Uneori Magnus se teme noaptea. Si, daca ti-e frica, ai nevoie de cineva care sa fi e mereu alaturi de tine. Atunci cand baiatul este pazit de Leul Noptii, niciun vis urat nu-l mai poate speria. Cand ai un leu drept prieten, nu poti fi altfel decat curajos!

Spor la citit!

*acest articol conţine link-uri afiliate spre librăriile online de unde pot fi cumpărate aceste cărţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *