In cautarea genţii perfecte! (P)

Nu sunt o “fashionista”, dar îmi place ca din când în când să-mi fac câte o mică bucurie: o haină, o pereche de pantofi sau o poşetă nouă. Zilele acestea sunt în căutarea unei genţi perfecte!

Cum arată geanta perfectă pentru mine? 

În primul rând trebuie să fie comodă la purtat. Ţin mult la acest aspect, pentru că degeaba îmi place mult o geantă, dacă nu este comodă la purtat. Ce înseamnă pentru mine comodă la purtat: să poată fi purtată atât în mână cât şi pe umăr şi să aibă bareta de umăr detaşabilă şi reglabilă.

În al doilea rând trebuie să fie încăpătoare şi bine compartimentată. Nu exagerat de mare (pentru că nu vreau să car un sac în spate), dar suficient de încăpătoare ca să-mi încapă în ea câteva lucrurile personale, portmoneul, umbrela, un dosar cu documente A4, o agendă mică şi multe alte lucruri pe care “mi le dă în primire” fetiţa mea: păpuşa/jucăria de pluş când se plictiseşte să se mai joace şi nu are chef să şi-o care singură, diverse caiete/cărticele pe care le luăm cu noi, o sticlă de 500 ml de apă plată, etc.

Un alt aspect la care ţin foarte mult este compartimentarea. Geanta trebuie să aibă obligatoriu compartiment special pentru telefonul mobil şi câteva compartimente care să se închidă cu fermoar individual (pentru că nu este deloc plăcut să-ţi cauţi cheile într-o geantă plină cu tot felul de lucruri).

În al treilea rând geanta trebuie să fie frumoasă, să aibă o culoare plăcută şi să aibă câteva accesorii care să o scoată din anonimat!

Nu ţin neaparat ca geanta să fie din piele, dar vreau ca materialul din care este confecţionată să fie de calitate, să fie rezistent şi să aibă un aspect plăcut. De multe ori am văzut genţi care mi-au plăcut mult din punct de vedere al designului, dar nu mi-a plăcut deloc materialul din care erau confecţionate.

Am găsit câteva modele de genţi care-mi plac, acum trebuie doar să mă decid care dintre ele este geanta perfectă pentru mine!

GEANTA OFFICE PADLOCK  culoare BURGUNDY – o geantă elegantă şi spaţioasă din piele ecologică, potrivită pentru documente în format A4. Partea inferioară a genţii este întărită, deci nu se deformează la greutate. Geanta are baretă detaşabilă, se închide cu fermoar în partea superioară, are buzunare interioare cu fermoar şi fără fermoar.

GEANTA OFFICE PADLOCK BURGUNDY

GEANTA STRUCTURED MAXI culoare RED – o geantă încăpătoare din piele ecologica de calitate. Geanta are baretă de umăr lungă şi reglabilă, se închide în partea superioară cu fermoar, iar  înăuntru are buzunare pentru telefonul mobil, chei şi un buzunar cu fermoar.

GEANTA STRUCTURED MAXI RED

GEANTA CASUAL CU FERMOARE culoare BURGUNDY – o geantă office medie/mare cu structură rigidă. Geanta are 3 compartimente care se închid cu fermoar individual, baretă de umăr detaşabilă şi reglabilă, partea interioară întărită şi  interior compartimentat.

GEANTA CASUAL CU FERMOARE BURGUNDY

Oare pe care să o aleg? Înclin spre ultima variantă… Voi pe care aţi alege-o? Mai multe modele de genţi puteţi vedea pe Chicbags!

5 Responses

 1. Raluca says:

  Ca design si culoare mie imi place mult a doua! Ca rezistenta ultima pare de departe castigatoarea. 🙂

  • adriana says:

   Si mie imi place culoarea celei de-a doua, dar mi se pare ca fermoarul nu inchide complet partea de sus a gentii… de aceea am stat pe ganduri daca sa o aleg pe ea sau nu…

 2. anca says:

  Si mie ultima imi place cel mai mult. M-am gandit la LAURA zilele acestea. La multi ani pentru ziua ei! Va pup!

 3. Cami says:

  Mie prima imi place mult, o sa studiez oferta pentru ca si eu sunt in cautarea unei genti, utila postarea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *