Meniul saptamanii: 27 ianuarie – 2 februarie

Chiar dacă nu l-am afişat pe blog, să ştiţi că în fiecare săptămână mi-am schiţat meniul (în minte sau pe o bucată de hârtie).

Pentru că am observat că foarte multă lume ajunge la mine pe blog căutând idei pentru meniul săptămânal şi pentru că susţin în continuare că stabilirea unui meniu săptămânal te scuteşte de grija răspunsului la întrebarea: “Noi ce mâncăm azi?” o să revin din nou cu rubrica Meniul săptămânii.

meniul saptamaniiIată ce meniu am planificat eu:

Luni

  • supă de pui cu tăieţei
  • friptură de porc, salata de sfeclă roşie cu hrean

Marţi

  • ciorbă de cartofi cu tarhon
  • pilaf de orez cu ciuperci şi curcuma (turmeric)

Miercuri

  • ciorbă de cartofi cu tarhon
  • lipie cu piept de pui şi salată de crudităţi

Joi

  • borş de legume
  • tocăniţă de ciuperci cu mămăliguţă

Vineri

Sâmbătă, Duminică – inspiraţie de moment 🙂

Voi ce mai gătiţi în această perioadă?

6 Responses

  1. candrea nadia alina says:

    eu am pregatit pentru weekend oua umplute, am avut si peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usuturoi, ciorba de cartofi si pastai, chec cu cacao. Este intr-adevar foarte utila orice postare de acest gen pentru orice sotie si mama. Multumim!

  2. Adriana, fur şi eu pentru săptămâna viitoare, ciorba de cartofi şi cartofii acordeon. Că fac ce fac şi tot cartofi caut peste tot :))

  3. Maria says:

    Pe frigul asta merg perfect ciorbele sau supele de carne/legume si mancarurile picante deoarece acestea ne mai incalzesc !

  4. crista says:

    Idea e buna,ne intrebam mereu ,azi ce mincam….dar in fiecare zi ciorba???? E un menu destul de incarcat…. Ca si idee de 2 ori pe saptamina peste. O saptamana buna pt toti!

    • adriana says:

      crista, in fiecare zi avem ciorba sau supa. de ce spui ca este prea incarcat?

      peste de 2 ori pe saptamana e ok, doar ca eu nu ma impac deloc cu el 🙁

  1. February 10, 2017

    […] 27 ian – 2 feb. 2014 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *