14. Fulgi de zapada din hartie

Zilele trecute am decorat camera lui L. cu muuuulţi fulgi de zapada. Poate astfel se hotărăşte zăpada să vină în vizită şi pe la noi!

fulgi zapada pe geamNoi am realizat 3 tipuri de fulgi de zapada din hartie:

  • Fulgi  de zapada din hârtie decupată: am pliat o coală albă de hârtie (aici sunt descrişi foarte explicit paşii care trebuie urmaţi), am decupat după cum ne-a dictat inspiraţia de moment şi în final am desfăcut bucata de hârtie. Rezultatul: un fulg de zăpadă superb!

fulgi de zapada din hartie decupata

  • Fulgi de zapada din hârtie pliată: am pliat o coala A4 de hârtie, am îndoit în două hârtia pliată (ca şi un evantai), am decupat pe margini, am desfăcut şi am capsat marginile (se pot şi lipi, dar noi nu am mai avut răbdare să se usuce lipiciul 🙂 ). Astfel am obţinut o jumătate de fulg de zăpadă. Am repetat toate operaţiunile cu încă o hârtie A4 (pentru cealaltă jumătate de fulg de zăpadă), am capsat marginile şi am obţinut un superb fulg de zăpadă!

fulg de zapada din hartie pliata

fulg de zapada 3dDacă doriţi să realizaţi şi voi astfel de fulgi de zăpadă, iată şi o colecţie din care vă puteţi inspira:

[inlinkz_linkup id=350678 mode=1 pageSize=300]

1 Response

  1. MNiko says:

    Superbi fulgii de zapada. Ultima varianta am incercat-o in anii anteriori si efectul este minunat. Acum am facut dupa prima varianta, cam dificil de lucrat pt copii mici. In schimb varianta a doua e noua pentru mine, dar mi se pare usor de facut si chiar de realizat si de cei mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *