Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare, editura RAO

Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare, este o carte superbă cu ilustraţii 3D în interior. Cartea este scrisă în versuri, are text puţin şi uşor de urmărit. Este o carte interactivă, în a cărei pagini copilul va găsi tot felul de surprize.

spiridusii zapezii gasesc o scrisoare

Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare

Într-o zi de iarnă, spiriduşii au găsit în pădure o scrisoare rătăcită. Curiosi fiind, au citit adresa de pe plic şi nu mică le-a fost mirarea când au văzut că scrisoare pierdută era chiar pentru Moş Crăciun. Iată ce era scris în scrisoare:

Dragă Moş Crăciun,

Bunicuţa mea e pentru prima dată singură de Crăciun. Mi-aş dori tare mult ca de Crăciun să îi aduci un pisoi. Aşa nu va mai fi niciodată singură.

Şi eu aş vrea un pisoi, dar bunica e mai singură decât sunt eu, aşa că ai grijă să-şi primească darul.

Mulţumesc,

Cu toată dragostea,

George

Spiriduşii au hotărât să ducă scrisoarea lui Moş Crăciun, dar…

 • o pasăre mare a fugit cu scrisoarea în cioc
 • pasărea a scăpat scrisoarea din cioc şi aceasta a aterizat chiar în casa domnului Şoarece
 • spiriduşii au recuperat scrisoarea şi cu ajutorul unei foci au reuşit să traverseze lacul cel mare
 • la marginea pădurii spiriduşii au descoperit … doi pisoi zgribuliţi de frig
 • cu ajutorul animalelor din pădure spiriduşii au reuşit să ducă scrisoarea şi pisoii lui Moş Crăciun; astfel Moş Crăciun a reuşit să îndeplinească dorinţa lui George!

spiridusii zapezii gasesc o scrisoarespiridusii zapezii gasesc o scrisoarespiridusii zapezii gasesc o scrisoarespiridusii zapezii gasesc o scrisoareLa sfârşitul cărţii este ataşată scrisoarea pe care au găsit-o spiriduşii în pădure, lucru care parcă întregeşte această minunată poveste!

spiridusii zapezii gasesc o scrisoareMulţumesc Roxana pentru această recomandare! (de când am citit la tine pe blog despre aceasta carte mi-am dorit tare mult să o cumpăr pentru fetiţa mea!)

christmas

Aici puteți vedea cărțile nostre de Crăciun: http://www.stilulmeudeviata.ro/tag/carte_craciun

2 Responses

 1. December 30, 2013

  […] Spiriduşii zăpezii găsesc o scrisoare, editura RAO […]

 2. November 30, 2014

  […] Spiriduşii zăpezii găsesc o scrisoare, editura RAO – o carte superbă cu ilustraţii 3D în interior.Cartea este scrisă în versuri, are text puţin şi uşor de urmărit. Este o carte interactivă, în a cărei pagini copilul va găsi tot felul de surprize. Într-o zi de iarnă, spiriduşii au găsit în pădure o scrisoare rătăcită. Curiosi fiind, au citit adresa de pe plic şi nu mică le-a fost mirarea când au văzut că scrisoare pierdută era chiar pentru MoşCrăciun. Spiriduşii au hotărât să ducă scrisoarea lui Moş Crăciun, iar noi vom afla prin ce peripeţii trec aceştia până când ajung să livreze scrisoarea. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *