Idei interesante!

1. Îmi place la nebunie această ramă foto! Mă tentează şi pe mine, mai ales că mai nou galbenul este culoarea preferată a lui L.

rama foto handmade2. Cât de frumoase sunt aceste flori!!! Nu prea îmi dau seama ce fel de şnur/hârtie se foloseşte pentru a le realiza.

flori din hartie3. Pietre sau căpşuni? Ce bine arată aceste pietre pictate, zici că sunt căpşuni adevărate!pietre pictate 4. Morcovi – decoraţiune din ziare reciclate. O idee foarte simplă şi de efect!morcovi realizati din ziar reciclat5. O idee de reciclare şi reutilizare a flacoanelor de plastic:reutilizarea flacoanelor de plastic Cum vi se par aceste idei? Vă plac?

7 Responses

  1. Petronela Nicoara says:

    Foarte interesante !

  2. Fara dulciuri says:

    Ce buna idee e cea cu flacoanele de plastic!

  3. Laura Frunza says:

    La nr 2 se foloseste panglica de hartie, se gaseste de cumparat ca atare si se pot face niste lucruri minunate din ea – este ceva mai groasa si mai ferma decat hartia creponata, dar in acelasi stil. Eu am o carte de la editura Casa (Zane si flori din panglici de hartie) si acolo sunt foarte multe modele frumoase. Si rama foto e draguta, mai ales ca eu am deja carton ondulat galben, doar ca are buline si cred ca va iesi si mai frumos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *