Cartofi Hasselback (cartofi acordeon)

You may also like...

18 Responses

  1. Iuliana M. says:

    Ce reteta frumoasa! Multumim.

  2. Elena says:

    minunat, o voi presta in weekend. Chiar ma gandeam azi ce sa pregatesc gustos si aratos

  3. Aa. says:

    Ce coincidenta, ieri ma gandeam ca u am facut de mult cartofii acordeon! Eu pun si niste sunca, ceapa si putin unt ntre felii si ii servesc cu sos de iaurt/smantana!

    O intrebare? I-ai pus in tava unsa si i-ai acoperit, sau cum ai procedat? (Eu cand i-am facut am pus fiecare cartof in cate o bucata de folie de aluminiu, dar se cam prind de ea).

    • Adriana says:

      Eu i-am pus intr-o tava tapetata cu folie de copt.
      Nu am mai uns tava, pentru ca erau cartofii unsi deja.
      Nici nu am acoperit tava. I-am lasat “la liber” 🙂

    • Vio says:

      Adriana intai a fiert cartofii. Deci nu e nevoie sa-i pui in folie, nici sa i acoperi. Reteta originala este cu cartofi cruzi, eu asa ii fac si da, ii acopar cu o folie de aluminiu pana se patrund un pic , apoi ii las descoperiti in cuptor sa se rumeneasca .
      Cred ca si reteta Adrianei e foooarte buna, dar e altceva 🙂

  4. Dana says:

    Arata bine,bine de tot!!!!! Multumesc pentru reteta.

  5. Aa. says:

    Ok, mersi! O sa incerc asa data viitoare!

  6. anca says:

    Woow ce bine arata,sigur am sa-i fac si eu,multumim!!!toata ziua am sa ma gandesc la ei:))

  7. Anonymous says:

    Super aratosi!Gabi

  8. Delicioși! I-am făcut și ieri. Rețeta inițială era așa, dar eu am îmbogățit-o cu feliuțe de șuncă 🙂

  9. Nagy Isabella says:

    Cat timp dureaza sa se faca?

  1. November 19, 2013

    […] Cartofi acordeon (Hasselback) […]

  2. May 12, 2014

    […] cartofi acordeon (Hasselback), murături asortate […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *