Briose sarate cu şuncă şi caşcaval

You may also like...

16 Responses

  1. Aa. says:

    Ce idee buna! Faceam chec cu cascaval si ciuperci, sunca, etc, dar cred ca iese mai bine ca briose si merge de minune la micul dejun, langa o cana de iaurt!

  2. Anonymous says:

    Ador briosele!Si ma bucur de orice reteta!
    Gabi.

  3. Daniela says:

    Pentru amestecat ingredientele folosim mixerul? Sigur le fac si eu, tare imi mai plac briosele, de orice fel ar fi ele, dulci sau sarate 🙂

    • Adriana says:

      Daniela, făina+ouăle+uleiul+laptele+sarea+praful de copt le-am amestecat bine cu mixerul, iar dapa ce am adaugat cascavalul/telemeaua+sunca+verdeata am amestecat cu furculita (sa ca nu se sfarame prea tare branza telemea)

  4. Daniela says:

    la prima de ma refeream..deci, da, cu mixerul 🙂
    le voi face si eu zilele astea.
    merci 🙂

  5. Anonymous says:

    Am urmat si eu azi instructiunile din reteta ta pt. ca eram nerabdatoare sa fac si eu aceste briose , mai ales ca mi am achizitionat tava si cosuletele, si vreau sa ti zic ca pe lingfa faptul ca sunt simple de facut au iesit superrr! Iti multumesc.

  6. Petronela says:

    Draga Adriana,le-am facut azi cu branza de oaie si sunca de pui. Am adaugat in plus castravete murat taiat cubulete mici si doua linguri de mustar. Sunt delicioase!
    Multumesc pentru reteta!

  7. georgeta says:

    Eu fac frecvent briose cu tot felul de compozitii. Dar intrebarea mea este: la reteta ta se lipesc briosele de hartie sau se desfac frumos?

  8. georgeta says:

    Multumesc frumos.

  9. ioska says:

    ce bine merg si cu bere :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *