Sarmale cu varza murata

You may also like...

8 Responses

  1. anca says:

    Mmm ce bine arata,si mie imi plac sarmalele,mie nu mie frica de invartit ,ci de compozitie:)nu imi iese nici cum cum ii iese mamei mele:)

  2. melly says:

    Si eu fac sarmale de cativa ani, reteta este cam la fel cu a ta, e o reteta traditionala mostenita de la mama, doar ca ceapa o toc in blender impreuna cu ceva verdeata. Cred ca ti-a iesit atat de super aromata de la carnat! Eu prin oase cu carne afumata printre sarmale 🙂 mama mai punea si slalinuta, dar mie mi se pare prea multa grasime 🙂 Anul acesta mi-a iesit vreo 25-30 sarmale, f multe pentru noi, si vreo 10 le-am pus la congelat, dupa ce trec sarbatorile o sa ne fie dor sa le savuram…

  3. Carmen says:

    Adriana sa stii ca astea conice sunt cel mai greu de invartit 🙂

  4. Carmen says:

    se pot face si cilindrice 🙂 astea conice is prin zona noastra mai populare 🙂

  5. Anonymous says:

    sunt foarte usoare de facut le fac de la 13 ani 😀 oricum ti au iesit bine 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *