Bluziţă accesorizată, guest post Adriana B.

Nu ştiu dacă toată lumea citeşte şi pe Facebook, aşa că postez şi aici.
Vă spuneam zilele trecute că o colegă m-a rugat să-i arăt câteva modele de floricele croşetate. Din puţinul pe care îl ştiu şi eu, i-am arătat câteva modele mai simple dar de efect.
Ia uitaţi-vă ce frumos arată bluziţa accesorizată cu câteva floricele croşetate:
bluzita accesorizata cu margarete crosetate
Draga mea, felicitări şi la cât mai multe hăinuţe accesorizate!
Nu-i aşa că e frumoasă? (în realitate arată şi mai bine)
Voi cum vă accesorizaţi ţinutele?

5 Responses

 1. Adriana B says:

  Adriana, multumesc mult. Vineri am imbracat-o pe M cu maieul accesorizat cand am iesit la plimbare si a fost foarte apreciat. Am mai decorat in weekend trei bluzite, dar n-am apucat sa le fotografiez. Te pup.

 2. Ligia says:

  Arata foarte bine, abia astept sa ma eliberez putin sa incerc si eu margaretele. In afara de flori crosetate (si fluturi), am mai folosit nasturi colorati – mai ales pe hainele Mariei, multe dintre ele primite de la prietenii cu copii mai mari. unele dintre ele aveau mici rupturi sau pete, dar in rest erau in stare foarte buna, asa ca le-am “restaurat” cu nasturi colorati. cred ca merge si cu fetru, dar nu stiu exact ce se intampla la spalat (mi-e sa nu se ia culoarea sau se se stranga materialul)

  • Adriana says:

   Ligia, mi-ai citit gandurile? Sau ai o camera video instalata la mine in casa, pentru ca exact asta mesteresc eu zilele acestea…
   L. a primit o camasa mov simpla, frumoasa, doar ca nu vrea sa o poarte asa ca am inceput sa i-o accesorizez cu mai multi nasturei colorati… Poate asa o sa-i placa…
   Va tin la curent!

 3. Ligia says:

  ce fain! gand la gand cu bucurie 🙂 sa ne arati poze la sfarsit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *